Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne pár kérdésem a szexel kapcsolatban. Még szűz vagyok, de ha meglesz az 1. együttlétem valakivel, akkor milyen lesz? Hogy fog átszakadni a szűzhártya?
"Hogy fog átszakadni a szűzhártya?"
Úgy, hogy a pénisz nyomást fejt ki rá, aminek hatására ott, ahol a legkisebb az összetartó erő a szövet sejtjei között, elkezd szétnyílni, és aztán végigreped.
"Mennyire vérzik?"
Ó, nem lesz vészes. Nem fog ömleni a vér. Általában még a menstruációs vérzés intenzitásának felét sem éri el.
"A fiú tudni fogja miért vérzek?"
Remélhetőleg igen. Jól válaszd meg a partnered.
"De van hogy csak akkor élvezek el, ha a csiklómat is bizsergetem. Ez mimiatt lehet?"
Ez azért van, mert ott van a legtöbb szabad idegvégződés a testen, ezért tehát ez a legérzékenyebb pont. A nők többsége csak csiklói orgazmusra képes. (Hogy mi a másik, azt a g-pont-nál olvashatod el.)
"Mi az a g-pont?"
"A maszturbáció és önkielégítés között mi a különbség?"
Semmi.
19:07
Maszturbáció=önkielégítés
Szinonimák. Az önkielégítés idegen szóval maszturbáció.
Nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!