Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenne pár kérdésem a szexel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne pár kérdésem a szexel kapcsolatban. Még szűz vagyok, de ha meglesz az 1. együttlétem valakivel, akkor milyen lesz? Hogy fog átszakadni a szűzhártya?

Figyelt kérdés
Hogy fog átszakadni a szűzhártya? Mennyire vérzik? és a fiú tudni fogja miért vérzek? Már szoktam végezni önkielégítést. álltalában van egy fésűm, ami 3-4 cm, és azt dugom fel magamnak . De van hogy csak akkor élvezek el, ha a csiklómat is bizsergetem. Ez mimiatt lehet? 3. mi a G pont, és nekem hol lehet? 4. a maszturbáciú és önkielégítés között mi a különbség? előre is köszönöm a válaszokat 14/L
2010. nov. 26. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
A szűzhártyád a fiú péniszétől fog átszakadni, ez valakinek nem fáj, valakinek kicsit fáj, valakinek nagyon fáj. Valakinek nem vérzik, valakinek vérzik, valakinek nagyon vérzik. Van olyan fiú aki nem tudja, hogy mitől vérzik, valaki tudja. Ha egy fésűtől a hüvelyedben el tudsz menni, akkor a G pontot már megtaláltad. A maszturbáció és az önkielégítés között nincsen különbség.
2010. nov. 26. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:

"Hogy fog átszakadni a szűzhártya?"

Úgy, hogy a pénisz nyomást fejt ki rá, aminek hatására ott, ahol a legkisebb az összetartó erő a szövet sejtjei között, elkezd szétnyílni, és aztán végigreped.

"Mennyire vérzik?"

Ó, nem lesz vészes. Nem fog ömleni a vér. Általában még a menstruációs vérzés intenzitásának felét sem éri el.

"A fiú tudni fogja miért vérzek?"

Remélhetőleg igen. Jól válaszd meg a partnered.

"De van hogy csak akkor élvezek el, ha a csiklómat is bizsergetem. Ez mimiatt lehet?"

Ez azért van, mert ott van a legtöbb szabad idegvégződés a testen, ezért tehát ez a legérzékenyebb pont. A nők többsége csak csiklói orgazmusra képes. (Hogy mi a másik, azt a g-pont-nál olvashatod el.)

"Mi az a g-pont?"

[link]

"A maszturbáció és önkielégítés között mi a különbség?"

Semmi.

2010. nov. 26. 18:21
 3/4 anonim válasza:
Nem igaz, aki tudja jól az megmondja, hogy a maszturbáció amikor valamilyen "segédeszközt" alkalmazunk, és az önkielégítés pedig mikor csak te vagy és a kezed :)
2010. dec. 13. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:

19:07

Maszturbáció=önkielégítés

Szinonimák. Az önkielégítés idegen szóval maszturbáció.

Nézz utána.

2010. dec. 13. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!