Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen stílusú pasikra buktok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 19:21
21/32 .Daniel. válasza:
Nekem okos szemem van. Sőt ha felveszek egy stréber szemcsit akkor a szemeim zsenikké transzformálódnak. Higgyétek el bugyi nedvesítő hatása messzeföldön híres.
22/32 anonim válasza:
23/32 anonim válasza:
Széles váll,185-187cm,jó kiállás,vékony testalkat,ne legyen kigyúrt állat,és kondis állizma se legyen,csak átlagos inkább(csontsovány meg végképp ne legyen!).
Lehetőleg sötét haj,sötét szem,szép mosoly,szép fogsor.Öltözködése ne legyen kihívó,inkább átlagos legyen.A farmerja ne a hasa közepéig legyen felhúzva és ne 80as évekbeli sportcipője legyen :D
24/32 anonim válasza:
Okos szem alatt nem ezt értem, zsenikém. Kár is viccelődnöd rajta, ide látom, h nem okos szemed van. :P
25/32 .Daniel. válasza:
Ha ide látod akkor nagyon jó szemed lehet. :) Szeretem ha egy lány távolra jól lát...olyan izgató. Amúgy tudom hogy értetted és örülök hogy nem vagy hisztis.:)
26/32 anonim válasza:
Nocsak, akkor hogyan értettem? Mesélj. :P
Háát, ki kell ábrándítsalak, csak a kontaktlencsémmel látok jól távolra, a nélkül a saját anyámat sem ismerem fel három méteren belül. :D
(Ez a nem vagy hisztis - kijelentés szerinted illik egy lányra is?) :D
27/32 .Daniel. válasza:
Tényleg kiábrándítottál. Már már kezdtem remélni hogy vannak még csábos x-menek így telesírtam a párnám.:) Persze hogy elmesélem. Úgy értetted az okos szemet hogy nem buta szem. Az a "nem okos szemed van" kicsit betett de akkor a ravasz kontaktlencse számlájára írom ha elmagyarázod mit akartál az utolsó mondattal.:)
28/32 anonim válasza:
Nem mondtam, h nincsenek...szerinted az az egyetlen szuperképesség, h valaki távolra lát? Ejnye, de szegényes a fantáziád. :P Nahát, tökéletesen leírtad az okos szem definícióját, gratuu. :D (Mi az, h mit akartam? Az csak egy kijelentés, egy tény. Comprendo?):P
29/32 .Daniel. válasza:
Akkor remélem megint kellemeset fogok benned csalódni és előállsz valami lélegzetelállítóval. Mondjuk örülnék ha valami szuperfinomat tudnál főzni.:) Köszönöm, köszönöm, látod én is milyen szuper vagyok.:) Igazából találkoztam már nem hisztis csajjal, de szerintem ez egy génhiba;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!