Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen stílusú pasikra buktok?
Hmm...legyen kicsit hosszabb haja, ha lehet akk egész sötét. Nem hátrány ha világosabb vagy netán szőke de jobban szeretem a sötétbarnákat. A szemszín lehet sötétbarna vagy kék, kékeszöld. Legyen vicces, ne b*szogassa a nála nyomibbakat, legyen kedves, ne legyen kocka. Mindenképp sportos legyen, olyan akivel el lehet menni pl úszni és nem fullad ki 1-2 hossz után. A LEGFONTOSABB:ne csaljon meg soha! Ha úgy érzi hogy már nem szeretne velem lenni akkor mondja meg, ne a hátam mögött szórakozgasson, aztán meg mástól tudjam meg h kivel kavar! Ja, és kénytelen vagyok ellentmondani nektek:engem hidegen hagy hogy a srácnak mennyi pénze van vagy hogy van-e kocsija. Ha van akkor van ha nincs akk nincs. A kigyúrtságról meg annyit hogy egyenesen taszít! Persze azért ne legyen vézna, legyen egy kis izomzat de ne vigye túlzásba! Na meg ugye drogosok, cigisek, iszákosok, túlsúllyal küzdők kizárva. És még annyit hogy nem bírom a szakállt meg a bajuszt! Hát kb. ennyi! :D
L/14
Nekem nincsenek túl nagy igényeim, mégsem ismerek túl sok ilyet:
- külsőleg: nálam legyen magasabb, testalkatra erős, ne legyen túl vékony, okos szeme legyen és szép mosolya, öltözködése ne legyen űűbertrendi, hanem szimpla pasis, laza. :)
- belsőleg: intelligens (a megnyilvánulásaiban), meglegyen a kellő humora (nem feltétlen bohóc legyen, csak lehessen vele hülyéskedni), ne vegye túl komolyan az életet, férfiasan viselkedjen és szeressen. :)
(Pluszpont, ha mosolyog és gödröcskéi vannak, az a gyengém.) :))
Nekem az olyanok jönnek be mint Fluor Tomi, Justin Bieber, vagy Brasch Bense
SP
>
>>
>>>
>>
>
>>
>>>
>>
> Viccet félre téve az előttem szóló 14 éves lánnyal értek egyet....
13/l
Nekem a legfontossab hogy férfias legyen kinézetre is és viselkedésre is, ne legyen vmi nyálas.
19/L
A nagy f*szúakra!
A 13 és a 14 éves lányhoz szólok: A ti nevetek nem Csipkerózsika és Hamupipőke???????? o.O -.-" Degáz.....
Remélem, nem az enyémre értetted.
Ez voltam én:
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!