Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legextrémebb dolog, amit meztelenül végeztél?
Előző éjjel sokáig voltam fent (nyáron történt), ezért volt már olyan 141 óra is délelőtt, amikor hallottam, hogy a postás kopog a redőnyön, hozott valami ajánlott levelet, elromlott a csengőnk, azért a redőnyön kopogott. Én meg meztelenül aludtam és tök kómásan kinyitottam az ablakot, a postás pedig őszintén megdöbbenve páztázta szemével előre meredő melleimet, mire észhez kaptam végre, hogy nincs rajtam ruha, gyorsan felkaptam magamra valamit és aláírtam, hogy átvettem a levelet... :D :D
21/L
Én már sok mindent csináltam meztelenül, mert a nyaranta mindig meztelen vagyok.
Talán a legextrémebb, hogy a szomszéd faluban lévő tanyámra , a lakott településröl kiérve, földuton a határba már meztelenre vetközöm. Igy sétálok oda, vagy bisiklizik át. Ez kb 3-4 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!