Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bosszuljam meg, amit tett? És hogyan tegyem ki?
7éve "boldog" kapcsolatban élek...Barátom nemrég bevallotta, hogy félrelépett 1,5-2 évvel ezelőtt 1(inkább nem írok minősítést)csajjal.
A helyzet az, hogy én ezt nem tudom csak úgy elfelejteni/megbocsátani, főleg mióta utánanyomoztam a dolgoknak(beleolvastam néhány nem nekem címzett e-mailbe). Pasim-mikor már megunta a kicsikét-olyat írt neki, hogy ha nem hagyja békén, megverem ( a csajt), mikor nem is tudtam az egészről...A csajszi engem szidalmaz a leveleiben, meg fenyeget, miközben szerintem nem én vagyok rossz!Nos a lényeg az, hogy nem igazán felejti el ő sem a dolgokat vagy még szerelmes, nem tudom, de múltkor észrevettem, hogy LESKELŐDTEK UTÁNAM AZ ANYJÁVAL EGYÜTT!!!Na ez a nem mindegy!Legszívesebben széttépném az arcát, de ezt nem tehetem meg a következmények miatt. Mit csináljak ezzel a qvával?
Ja, és páromtól is szeretnék szabadulni, de nem bírja felfogni, nem költözik haza és ő is fenyegetőzésbe kezdett.
Ötletek?
Az a baj, hogy egy ilyen emberrel vagyok 15éves korom óta, de csak most nyílt ki a szemem!ááá, ez nagyon gáz
Csaj előtt nem fogok meghunyászkodni, az biztos vagy vmi nagy dolgot teszek vagy semmit.Nem tudom.
Utálok pletyka tárgya lenni.. anno biztos mindenki rajtam röhögött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!