Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem maszturbál, szerintetek ez gond? 17F
szerintem teljes mértékben az ő dolga.
És lehet, hogy szégyenlős előtted csinálni.
Dehogy az ő dolga. A szex két ember dolga. Természetesen van egy határ, de a saját tested megismerése alap. Anélkül nincs jó szex. Csak várja a csak a dákót, fekszik, les, mint egy birka.
Első válaszoló, ne legyél ostoba.
21:10
Én is így gondolom! A fiúnak, lánynak nagyon fontos a maszti! Hiszen én is szoktam! Neki is pontosan ezért kéne! Tanúlja az orgazmust, megismerje magának hogy hól jó stb...
22:07
Így igaz! Mindenképpen beszélni fogok vele és megkérem rá, hogy mindkettőnk érdekében kezdjen el megint rendszeresen maszturbálni! :) Hiszen ebben semmi rossz dolog nincsen, sőt! Hasznos és nélkülözhetetlen szerintem a jó szexhez!
Légy vele türelmes.
Finoman ráveheted*, hogy megismerje magát, a reakcióit, DE:
Vannak lányok, akik párkapcsolatban nem, vagy alig igénylik az önkielégítést. És vannak olyanok (én is), akik nem szabályos időközönként szeretik csinálni, néha gyakrabban, néha egyáltalán nem. És vannak, akik meg nem szeretik, ha vizslatja őket a partnerük, stb. Az biztos, hogy a lányok prűdebbek (sajnos), de az is, hogy nem olyan gyakran csinálják, mint a fiúk. Valaki naponta, valaki hetente, valaki soha. Mindenki másmilyen.
A lényeg az, hogy puhatold ki, kérdezd meg tőle, ő hogyan szereti, szeretné...
*Együttlétkor, amíg csókolgatod, simogatod, önkielégítsen. Az rendben van.
Csak légy türelmes és elfogadó. Majd elkezdi. Ha meg kielégítő a szeretkezésetek, megtudjátok, hogyan jó nektek, lehet, tényleg nem szeretne. :)
18/L
Azt is meg mondod neki, hogy mikor egyen vagy sz@rjon?!
A maszturbálás az ő dolga. Ha nem akarja csinálni, ne közöld vele hogy "ha szeretsz és fontos neked a szexuális életünk akkor masztizzál!" mert személy szerint én elküldenélek a bús pics.ába. Ő a barátnőd! Elméletileg szereted, úgy ahogy van. És ha ő veled szeretné kitapasztalni a dolgokat, mindemellett nem szeretne maszturbálni, akkor legyen így. Felfogod te milyen sérüléseket lehet ezzel okozni valakinek? Főleg ha szégyenlős, vagy zárkózott típus.
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:10
Méretes egy paraszt lehetsz. Tudod van egy ilyen közmondás(azért hívják így mert igazság tartalma van, amit a köz elfogadott) "A szexben mindent lehet de semmi sem kötelező."
Ha valaki nem akar maszturbálni, az bizony az ő dolga. Ennek meg vannak a következményei, amit a partner vagy elfogad vagy nem. Ha nem akkor távozik, de nem kezdi rugdosni a csajt "de bizony te maszturbálni fogsz, ha akarod ha nem. Mert ha nem akkor egy önző állat vagy."
De igazad lehet biztos az első válaszoló az ostoba, akiben szorult egy szemernyi empátia, és nem csak magával foglalkozik.
Az olyanok mint ti termelik ki a szexuális rokkantakat... és még nektek áll feljebb.
Én se masztizok még is élvezem barátommal a sexet!
Csak,hogy tudd nem minden nő szereti magának csinálni mert olyan úhh..:S
Képzeld 1 év 3hónapja vagyok a barátommal és nem maszturbálnék elötte,nem azért,mert nem szoktam hanem,mert az olyan nemtudom de én nemtudnám csinálni elötte még jobban nem:DD Magamba se megy:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!