Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen lányokat senki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen lányokat senki nem szereti? :/

Figyelt kérdés

A külsőmmel nincs gond(nem vagyok egoista csak a visszajelzések alapján érzem így). Addig pozitív visszajelzéseket kapok míg meg nem ismernek. Nagyszájú és beszédes lány vagyok. A nagyszájú alatt azt kell érteni hogy ha valaki beszól simán visszaszólok és nem kell a srácok védelme(ez gáz? :S). A beszédes meg azt hogy nem szeretek a csendet. Képes vagyok bármiről beszélgetni. Nem tudom ez miért baj, de ilyenkor a srácok vissza riadnak. Nem fojtom meg őket e beszédemmel, mert mindenki szóhoz hagyok jutni csak éppen ha valaki velem van akkor a csend nem létezik. Próbáltam változni, de nem megy. Nem vagyok kisr*banc mint a velem egykorúak többnyire. Nincs latexnacim meg francia bugyi kinézetű rövidnadrágom. Nem szeretem a szoknyákat és magas sarkukat sem. inkább tömeglány vagyok : egyszerű póló, csőnaci, pulcsi, tornacipő (télen bokacsizma, nyáron papucs). kiegészítőnek vastag öv, ezüst nyaklánc és a kabala karkötőm. szóval nem hiszem hogy a külsőm miatt riadnának vissza.

Tudom ilyenkor még a tanulás az első meg minden és hogy fiatal vagyok, de néha tényleg szeretethiányom van (és nem, ezt anyuka és tesó meg barátnő nem tudja elmulasztani). :/

Válaszokat előre is köszi.

15/L

2010. nov. 21. 16:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Akarol-e közösülni?:D

17f

2010. nov. 21. 19:01
 22/25 Peti1991 válasza:
Szerintem az idősebbek hamarabb vethetnek rád szemet mint a korodbeliek. Ők még nem nagyon értékelik a belsőt :)
2010. nov. 26. 21:24
 23/25 anonim ***** válasza:

Istenem, f@szt problémázol 15 évesen, hogy visszariadnak a fiúk. Hát az ilyen 15-16 éves taknyoktól mit vársz? Olyan kétségbeesetten írsz, mintha 32 éves lenél, és senki sem tudna elfogadni. Ha te és a fiúk is 18+ évesek lesznek, már nem lesznek ilyen eget rengető gondjaid.

Másrészt meg ha úgy gondolod, hogy veled van a baj, nem pedig másokkal, az azt jelenti bizonytalan vagy magadban. Hiába próbálod bizonygatni a magabiztosságod, hogy visszaszólogatsz, az csak egy maszk rajtad.

Gondolkodj úgy, hogy te jó vagy, a probléma a többiekkel van. Egyszer majd találsz olyat, akinek ez bejön. Én például az ilyen lányokat kedvelem leginkább, akinek van kiállása, talpraesett, határozott, persze azért ne annyira, hogy engem is irányítani akarjon, elvégre én vagyok a fiú. Viszont mikor kell akkor nőies tudjon lenni.

Nincs baj veled.

2010. nov. 26. 21:39
 24/25 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, be nem áll a szájam, és mindig vigyorgok, de én úgy vettem észre, hogy a fiúknak pont ez tetszik bennem, hogy el tudnak beszélgetni velem bármilyen témáról (persze van olyan is, főleg lányok, akik utálnak emmiatt). Érdekes az is, hogy most találtam meg azt a fiűt, aki még nálam is többet beszél, és még soha nem volt olyan. hogy elakadt volna a beszélgetés:))

Szóval csak türelem, meglesz az eredmémye.:) 15L

2010. nov. 26. 22:52
 25/25 anonim válasza:

Basszus pont ugyan ilyen vagyok :D:D

De nem tudom mi a gond, de engem imádnak a pasik :D

De félre ne értsd, nem vagyok egy szépség, sőt.. (NN)

De azt mondják h nagyon bohókás, szabadelvű lány vagyok :D

És imádok ilyen lenni, szóval szerintem te se változz meg :)

Az egyetlen hibád: h ribancnak tartod azokat, akik latexgatyát és shortot hordanak... Azon próbálj csak változtatni, hogy ne ítélj el senkit amíg meg nem ismerted :) Mert attól, hogy valaki úgy néz ki mint egy sarkik*rva, még lehet jófej lány :)

Jah és igen, egy nagyon fontos tényező: hány évesek voltak azok a pasik, akik visszariadtak tőled? Mert minél fiatalabbak, annál nagyobb ennek az eshetősége. Én éppen ezért 16-17évesnél fiatalabbal nem is kezdek.. Pedig ott is van pár szép példány.. ;)

UI.: szivesen beszélgetnék veled, és ha kell adnék további tanácsokat is. Szal irhatsz egy msn-címet privibe de gyorsan :D

13/L

2010. nov. 30. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!