Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen lányokat senki nem szereti? :/
A külsőmmel nincs gond(nem vagyok egoista csak a visszajelzések alapján érzem így). Addig pozitív visszajelzéseket kapok míg meg nem ismernek. Nagyszájú és beszédes lány vagyok. A nagyszájú alatt azt kell érteni hogy ha valaki beszól simán visszaszólok és nem kell a srácok védelme(ez gáz? :S). A beszédes meg azt hogy nem szeretek a csendet. Képes vagyok bármiről beszélgetni. Nem tudom ez miért baj, de ilyenkor a srácok vissza riadnak. Nem fojtom meg őket e beszédemmel, mert mindenki szóhoz hagyok jutni csak éppen ha valaki velem van akkor a csend nem létezik. Próbáltam változni, de nem megy. Nem vagyok kisr*banc mint a velem egykorúak többnyire. Nincs latexnacim meg francia bugyi kinézetű rövidnadrágom. Nem szeretem a szoknyákat és magas sarkukat sem. inkább tömeglány vagyok : egyszerű póló, csőnaci, pulcsi, tornacipő (télen bokacsizma, nyáron papucs). kiegészítőnek vastag öv, ezüst nyaklánc és a kabala karkötőm. szóval nem hiszem hogy a külsőm miatt riadnának vissza.
Tudom ilyenkor még a tanulás az első meg minden és hogy fiatal vagyok, de néha tényleg szeretethiányom van (és nem, ezt anyuka és tesó meg barátnő nem tudja elmulasztani). :/
Válaszokat előre is köszi.
15/L
De. Az ilyen lányokat egy csomóan szeretik!
Veled legalább lehetne beszélgetni.
Tök jó!
a hajam szőke és nem lóg a szemembe.
vidám csaj vagyok és nem szoktam vagdosni az ereimet.
ezek után szerintem kijelenthetem hogy NEM vagyok emo ^^
Senki nem szereti az ilyen lányokat.
(nem olvastam el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!