Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Titeket zavar, ha egy lány nem szőrteleníti magát "ott lent"? :$
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 21:13
12/25 anonim válasza:
Zavar, de ezt könnyen meg lehet beszélni, azaz változtatni rajta + ilyen elvárás után nekem is fel kell mutatni vmit.
13/25 anonim válasza:
Ha nincs odalennt dzsungel akkor nem.. szeretem ha van vlmi fazon odalennt.. 22f
14/25 anonim válasza:
zavar, de emiatt nem hagynám ott. megbeszélném vele, hogy én csupaszabban szeretem, vagy levágnám neki én hajnyíróval csupaszra. szóval nem számít, mert egy perc alatt meg lehet oldani, ha akció van.
15/25 anonim válasza:
Egyaltalan nem zavar. A nyalasba igaz nem annyira gusztusos, nade megoldhato.
18 f
16/25 anonim válasza:
Igen!
Teljesen csupasz, vagy egy kis fazon is belefér még talán, de inkább a csupasz.
18F
17/25 anonim válasza:
minden egészséges ember borotválja vagy legalább fazonra nyírja...
18/25 anonim válasza:
hát számomra az a jó sex,h mindenki megcsinálja a kötelezőt a másiknak.több kedved van hozzá ha csupasz.szerintem.
19/25 anonim válasza:
Engemet zavar. Ha szeretnem oralisan kielegiteni akkor mindig kopdosom utana a szordarabokat. Nincs gusztusom ilyesmihez. (persze tudom emiatt le fognak pontozni mert hogy nekem nem tetszik a szoros punci- de nem mindenki egyforma)
19/F
20/25 anonim válasza:
Nem zavar,csak legyen ápolt.Ha igényes,akkor kifejezetten tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!