Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most tényleg annyira bejön a pasiknak?
Az egyik barátnőm 13(mindjárt 14) éves, és 85/D-s melle van. És minden fiú odavan érte, ha beszélnek vele, csakis oda néznek.
Tényleg ez kell a fiúknak, és én a kis 70/A-s mellemmel elbújhatok?
15/L
én is ezt tapasztaltam h a pasik folyton a mellem nézik már kezd idegesiteni mert multkor találkoztam egy srácal és ahogy beszéltünk elég sokszor a mellem nézte pedig nem is volt kivágot hanem ugy felsön keresztül le se vette onnan a szemét :/ azt ugy nem szeretem:(
17/L
Ez egy genetikai bevésődés. Én ha lehet, inkább lendületből végigszaladok egy lányon a szememmel. H pedig beszélgetek vele, a szemébe nézek, amikor ő már nem néz a szemembe, na akkor jöhet esetleg egy kis kukkantás. Mondjuk erről is leszoktam, miőta együtt vagyok a Párommal. Őt viszont bármikor megnézem magamnak xD
Viccet félretéve, egy tizenöt éves gyerektől mit vársz? Szerencsétlenek bőségzavarban szenvednek. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!