Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most tényleg annyira bejön a pasiknak?
Az egyik barátnőm 13(mindjárt 14) éves, és 85/D-s melle van. És minden fiú odavan érte, ha beszélnek vele, csakis oda néznek.
Tényleg ez kell a fiúknak, és én a kis 70/A-s mellemmel elbújhatok?
15/L
Én ugyanezt tapasztalom a huszonéveseknél is..én is elbújhatok a 75/B-s mellemmel..
22/L
Köszi a válaszokat :))
a "D-s mellű lányról" nem tudok képet linkelni, mert hogy nézne az ki, hogy eléállok, és lefényképezem a melleit. Szegényt így is eléggé idegesíti, hogy mindenki azzal van elfoglalva.
Tizenévesen én is akkora mellekre vágytam mint a fejem. Ma már a kisebb is fel tud izgatni. Az jobban érdekel, hogy formás legyen.
21F
a te "elbujhatoddal" idősebb korodra olyan melled lessz hogyha már most belegondolok áááá:D, és gondolj bele hogy neki milyen és mekkora lessz kicsit idősebb korába ,
szerintem amúgy a kissebb , formás ,, az szebb, nekem jobban bejön, sokkal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!