Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van a mai lányokból a kedvesség, a nőiesség? (nem a külsőre gondolok, hanem belső tulajdonságokra! )
Régen a nőknek udvarolnunk kellett,manapság meg "menőznünk" kell,meg kell játszanunk az erős,kigyúrt menőcsávót ahhoz,hogy barátnőnk lehessen!Régen az udvariasság dominált,manapság meg az a lényeg,hogy milyen kocsija van egy férfinak,mennyi pénze,milyen a kiállása,külseje stb.
Miért van ez?Miért nincs a mai lányokban romantika,gyengédség?
19.18
Hát persze! Azért kell mindig vásárolni vele. A költséget persze az egyenjogúság miatt teljes egészében a fiú viseli.
ne általánosíts, én pl romantikus vagyok és nem külsőre hajtok, szóval azért nekem kell hogy udvaroljanak meg ilyesmik, a gyengédség meg alap a kedvességgel együtt stb.
20/L
Kérdező, te nem tudtad, hogy az ide válaszoló csajok mind kivétel nélkül olyan pasit keres (vagy csak olyan pasijai voltak) aki:
- őszintén szereti és megbecsüli
- csóró
- nincs kocsija
- nem játsza az agyát
Egy hét után persze dobják az ilyeneket, mert unalmasak, nem költenek rájuk stb. és összeállnak egy nagyarcú gyökérrel, aki megalázza és megcsalja őket. Ezután jönnek fel ide sírni, hogy milyen mocskok a férfiak, meg, hogy miért nem találnak maguknak normális pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!