Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után ellaposodik a szex, már nem lesz olyan izgalmas?
Még sosem költöztem össze senkivel, de most végre igen, és emiatt aggódom egy kicsit. Párommal nagyon jól együtt lehet élni, de én kicsit kívánósabb vagyok mint ő (amúgy ez manapság általános, hogy a lányok több szexet igényelnek, mint a fiúk? több kérdésnél is olvastam), de azért eddig nem volt minden este alkalmunk összebújni...
Mik a tapasztalatok?
Én ezt sosem tapasztaltam, hogy a lányok többet igénylik, mint a fiúk. Ez nagyon egyénfüggő, de persze ettől nem kell még nem összeköltözni.
A lényeg, hogy minden héten legalább 1 estét töltsetek egymással, de úgy, hogy ne legyen tv, ne legyen számítógép, munka, hanem csak beszélgessetek, aztán alakul, ami alakul. ;) Ez a hét többi napját is befolyásolni fogja jó irányban. Majd meglátod. Sajnos ezt ma már sokan elfelejtik...
Utsó! Hát amíg nem lett aktuális én is íy gondolkoztam, pont ugyanezek a dolgok jártak a fejemben, de most, hogy itt van kicsit beparáztam. :S
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!