Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az visszataszító a lányok számára, ha pl egy randi
alkalmával leveszem a cipőm és büdös a lábam?
Figyelt kérdés
komolyan kerdezem, mert nekem nagyon budos a labam, es nem tudok vele mit kezdeni, csak tartok, hogy a baratno mennyire dijazza ezt.
Vagy esetleg imponáló?
2010. nov. 14. 22:13
1/10 anonim válasza:
Ízlések és lábszagok...
2010. nov. 14. 22:15
2/10 anonim válasza:
ha a kávézóban veszed le, miközben épp kortyolgattok, és még bele is szagolsz, majd elfintorodsz és felé nyújtod, hogy kíváncsi-e rá, akkor eléggé
egyébként viszont nem hiszem, hogy pont ezen akadna ki valaki
2010. nov. 14. 22:18
3/10 anonim válasza:
"Ízlések és lábszagok"
:""DDD(görcs)
2010. nov. 14. 22:25
4/10 anonim válasza:
imponálni nem fog neki, maximum elfogad olyannak, amilyen vagy.
Kicsi rá az esély
2010. nov. 14. 22:34
5/10 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem tudsz vele mit kezdeni. Olyan van, hogy gombás a lábad (kezeld vonatkozó kenőccsel), meg hogy műanyag a zoknid (tipp: 300 Ft/pár alatt nem kapsz mást, még ha rá is van írva, hogy 99% pamut, 1% poliészter, az nagy büdös kamu, jó helyen kell venni full pamut zoknit), meg olyan, hogy beleitta magát a lábbűz a cipődbe, amit sokszor csak a cipő lecserélésével lehet gyógyítani. Ha még így is büdösödik, akkor jöhetnek a különböző izzadásgátló spray-ek, kencék és hintőporok, de egy rendesen tisztántartott, pamutzoknis láb 40 fokban is legfeljebb beizzad, de nem büdösödik különösebben. Tudom, mert nekem annak idején volt olyan lábszagom, hogy a koliszobámból kikergettem a szobatársaimat vele, de a fenti kezelések szükségszerű kombinációjával mindig elmúlt.
2010. nov. 14. 22:34
6/10 anonim válasza:
Én se díjaznám, ha a srác nem tesz ellene semmit, mérsékelni azért lehet. Engem zavarna - de ha látnám, hogy igyekszik a srác tenni ellene, elnézném, ha néha nem sikerül 100 %-osan. Szerintem ez senkinek nem imponálna, már bocs...
2010. nov. 14. 22:41
7/10 A kérdező kommentje:
aaa, teszek ellene persze, van ilyen lap sprem, meg pamut zoknit hasznalok, de 100%-osan nem tunik el a szag.
akkor az eddigi valaszokbol azt veszem le, hogyha teszek ellene, akkor nem zavar kulonosebben. koszi.
2010. nov. 14. 22:53
8/10 anonim válasza:
Függhet attól is, hogy mit eszel, és hogy milyen a bőröd baktériumflórája. Az utóbbi ellen nem sokat tehetsz.
Szerintem ha kezeled az esetleges bőrbetegséged, tiszta cipőben, zokniban, tiszta lábbal jársz, használsz esetleg kiegészítő dolgokat (többfélét is érdemes végigpróbálni), akkor max. annyi baja lehet a lányoknak, hogy nem tetszik.
De valóban, akár vonzó is lehet tudat alatt, ugye a feromonok...
2010. nov. 14. 23:20
9/10 anonim válasza:
szeretem ha büdös a pi... khm... láb
2010. nov. 14. 23:52
10/10 anonim válasza:
Bőrgyógyászhoz kéne ezzel menned, mert iszonyú kiábrándító. Addig meg minden nap áztasd zsályafőzetes vízben, csak kizárólag pamut zokni, hintőpor, izzadásgátló lábspray. És ami még nagyon fontos: ne csak egyféle cipőt hordj, ugyanazt a cipőt ne vedd fel másnap és azt is szagtalanítsd, mert tapasztalataim szerint a büdös cipő a fő szagforrás! Egyszer elmentünk egy ilyen buszon alvós, 2 napos külföldi túrára és mikor hazatéréskor haverom levette a cipőjét, olyan büdös volt az EGÉSZ lakásban, hogy ki frankón ki kellett szellőztetni! váááá, iszonyú volt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!