Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiváncsi vagyok!? SEGITETEK?
Lehet pl. terhesség, de az nincs szüzességhez kötve.
Mi a kérdés, nem értem?
Ilyen agyi szinttel maradj a legóknál.
16/L
Nekem itt valami nagyon nem olasz.
Az első lefekvés előtt még természetes, hogy szűz vagy, nem? Ha attól félsz, hogy ilyenből probléma adódhat, akkor ez azt jelenti, hogy te sosem akarsz lefeküdni senkivel? Vagy most mi van?
Szerintem szexelés helyett inkább lassan egy gyereknőgyógyászt kéne keresni, hogy mi az oka annak, hogy még nem jött meg. Lehet, hogy csak későn érő típus vagy, de az is lehet, hogy rendetlenkednek a hormonjaid.
Amúgy szerintem korai még a szex, nagyon éretlennek tűnsz az írásod alapján.
26/N
Nem értem,hogy a "kedves segitőkész"anyukák mért nem világositsák fel a lányukat..:S
Én anyukámmal olyan szinten jóba vagyok,hogy akármit megbeszélhetek vele pl.: sex,menstruáció stb stb.. Ő az egyik legjobb bnőm:) Nemtudom elképzelni az ilyen lányok szüleit akik itt tesznek fel ilyen hülye kérdést:D:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!