Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak igazi barátaitok?
Figyelt kérdés
... Akikkel valamilyen rendszerességgel találkoztok és nem csak azért vagytok barátok, mert szükségetek van egymásra a munkában, iskolában... és ezért úgy "leviselitek egymást"...???
Akik tényleg az irigységet és a féltékenységet elhanyagolva melletettek állnak és tényleg érdekled őket?
és hiába van az, hogy Te próbálsz időt és energiát belefektetni egy-egy baráti kapcsolatba, pl. végighallgatod a bánatát esetleg ő is a tiédet, majd egyszercsak besértődik, mert képtelen megérteni, hogy nem vagy alárendelve az akaratának és most éppen nem érsz rá. rengeteg ember használja a másikat lelki szemetesládának. és később derül ki, hogy kár volt bele az energia...
2010. nov. 11. 22:33
12/27 Moszuke válasza:
a barátok egyenrangúak. egyik sem sértődik be semmin mert olyan szinten egy húron pendülnek hogy az már szinte bűn.
tehát semmilyen konfliktus nem szab gátat a barátságnak.
nekem van egy barátom, 8évesen ismertem meg, elköltözött saját család akármi, már nem nagyon tartjuk a kapcsolatot..
de mindig barátok maradunk.
és van jó pár arc aki már a "barát" kategóriát súrolja..
2010. nov. 11. 22:40
13/27 anonim válasza:
Nincsenek. Elég sok pofon kellet ahhoz, hogy eddig eljussak.
2010. nov. 11. 22:42
14/27 anonim válasza:
Van néhány barátom, de olyan igazi, akire bármikor bármiben számíthatok, csak egy van.
Már általános óta ismerjük egymást.
Mondjuk néhány hónapja már nem találkoztunk. Ő még nyomja a fősulit, én meg már végeztem.
24/F
2010. nov. 11. 22:48
15/27 anonim válasza:
Részben az ún. barátaim miatt lettem egy gyanakvó, bizalmatlan, mindenkiben a rosszat látó, antiszociális őrült. Minidig a "barátaim" használtak ki és b*sztak át a legjobban. Ennek ellenére egy emberről mégis elmondhatom, hogy a barátom. Hét évvel ezelőtt elcsesztem a pótvizsgámat, ezért meg kellett ismételnem a 9. osztályt, így átmentem egy másik suliba. Szeptember 2.-án kezdtem és más csak egy egy ember mellett volt hely. Amikor kezet fogtam vele és bemutatkoztunk, olyan furcsa érzésem volt, hogy ezzel a sráccal én jóban leszek. Így is lett. Együtt húztuk le a középiskolát és a szakképzőt. 6 évig ültünk egy padban. Igaz messze lakunk egymástól így már egy éve nem találkoztunk, de msn-en tartjuk a kapcsolatot.
2010. nov. 11. 23:29
16/27 anonim válasza:
Nekem van szerencsére. 3 biztos, meg milliónyi haver. Suliban ismertem meg őket, egyet általánosban, egyet középsuliban, meg egyet fősulin.
2010. nov. 11. 23:57
17/27 anonim válasza:
nincs :'(
bnőm is egy van de az se az igazi!!:'(
13/L
2010. nov. 13. 21:42
18/27 anonim válasza:
Utolsó merre laksz? Ha közel hozzám (Pécs), akkor megbarátkozhatnánk :)
16/L
2010. nov. 13. 21:43
19/27 anonim válasza:
Az a baj,hogy a mai világba,nagyon kevés igaz barát van.Barátok dugig,de igaz barát nemigen.Nekem volt 1 annak mondható,de túlzásba vitte a dolgokat,míg én csak élni szerettem volna.Ha megfogadod a tanácsom: igaz barát csak akkor legyen,ha nincs párkapcsolatot,ami komoly.
2010. nov. 13. 21:52
20/27 anonim válasza:
Vannak. Még ha ritkán találkozunk is, tudom, hogy bármikor számíthatunk egymásra, bármiben. Van közöttük olyan is, akivel egy napon, ugyanabban az évben, héhány óra eltéréssel születtünk, általános iskola óta ismerjük egymást :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!