Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a lányok/nők, hogy ha valaki kigyúrt, akkor meg tudja őket védeni?
Sokszor olvastam itt, hogy egy pasi legyen izmos, vagy kigyúrt, mert ha kell, tudja a nőt megvédeni.Na most a kigyúrtság egyáltalán nem egyenlő a "megvédéssel".
Attól, hogy kigyúrt, egy "ropi testalkatú" ember simán keresztbe tehet neki.
Az önvédelem oktatást is úgy kezdik, hogy "ésszel kell támadni/védekezni, nem pedig erővel!"(nah jó, azért kell 1 kis erő is:D)
Azaz, tudni kell, hogy hova üss, mik a test gyenge pontjai, a különböző mozdulatokat meg kell tanulni, begyakorolni stb.... Ha ezekben jó egy ropi testalkatú ember, és az izomagynak fogalma sincs ilyesmiről, akkor nem részletezem, hogy ki kerül ki "győztesen" .
kort/nemet is. köszi!
Mivel a srácok nagy többsége azért nem végzett önvédelmi tanfolyamot, ezért ha csak a nyers erőre kell alapozni, akkor a kigyúrt bizony erősebb. Sokszor meg pusztán a látványa megrémíti a támadóját.
20/N
Nem tetszenek a veszettül kigyúrt fazonok, az én párom sem olyan, de izmos és ügyes. Egy pillanatig nem féltem mellette soha, az előző "ropi" pasim mellett sem mentem ki sötétben az utcára (:
Én nem mondom, az olyan testalkatú is lehet ügyes, de sok erő nincs benne az tuti és az is nagyon sokat számít.
Van, aki a ropikra bukik. De ez a kisebbség, majdnem akkora kisebbség, mint aki a kövérekre bukik. Ennek az oka nemtől függetlenül az, hogy a párválasztás során ösztönösen "egészséges, erős" partnert keres az emberállat. Ez nem tudatos, megfogalmazott döntés, ez ösztön. Mint a soványság, mint a kövérség egy egészségtelen állapotot sugall, ami nem kedvez a fajfenntartásnak, tehát az ilyen alkatúak nem élveznek előnyt a párválasztáskor.
Persze az ember értelmes lény, és nem csak külsőségek alapján választ párt, hanem szellemi-lelki tényezők alapján is, természetesen a nem előnyös külsejűek is párt találnak előbb-utóbb, de mindenképpen hátrányba kerülnek az első benyomás során.
26/N
Konkrétan a gyúrás kötött izmokat eredményez, és mivel nincs kondicionálva a szív és a tüdő, ezért kb 3 lassú legyintés után elfárad egy gyúrós. Edzésen nagyon bírtam őket, mekkora arccal voltak, aztán egy náluk 20-30 kilóval kisebb gyerek is leverte őket simán. Szóval az eredményesség általában kívülről nem látható. Egy katona pl nem is lehet túl testes, mégis kb. három mozdulatból megöl akárkit.
A nőket csak a látvány vonzza, ennyi.
Nem vagyok valami magas(173 cm), 65 kg vagyok, 1 éve testépítek rendszeresen, szerek nélkül, és azért már egy kicsit látszik rajtam,, szóval nem a "ropi" kategóriába sorolom magam.Amúgy csak érdekel a nők/lányok véleménye.:D Egy vékony ember is "legyőzhet" egy kigyúrtat, hajjaj, főleg ha a kigyúrt alábecsüli a vékony képességeit.
am.18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!