Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket zavarna az ha a barátnőtök nem tudja magát eljuttatni a csúcsra?
Nálam fordítva van. Én magamat el tudom juttatni a csúcsra, de a barátom engem nem, pedig 2,5 éve pettingelünk, ill. 2 éve szeretkezünk már.
Szerintem te jobb helyzetben vagy.....
hát azért cserencsés vagy abból a szempontból, hogy nem ismered a saját testedet, és a párod mégis ki tud elégíteni. a legtöbb nőnek először saját testét kell felfedeznie ahhoz, hogy más is ki tudja utána elégíteni.
ha ez ennyire zavar, próbáld meg, hogy tükör előtt önkielégítesz. a tükörben végigtapintod a nemiszervedet, simogatod magad. előbb utóbb rá fogsz jönni, hogy mi is a jó neked.
"Egyszerűen kényelmetlenül érzem magam, mivel feszélyez a gondolat hogy másoknak mindenkinek sikerült"
Itt a baj, hogy elhiszed a kötelező propagandát.
Szerintem nagyon kevés olyan nő van akinek sikerül, sőt abból még kevesebb, akit a párja el tud juttatni a csúcsra.
Úgyh örülj neki, hogy neked legalább az egyik megadatott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!