Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem akar velem beszelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akar velem beszelni miert kell letiltania?

Figyelt kérdés

Ha allitolag nem akar beszelni velem mar, akkor szerintem semmilyen hatassal nem kellene ra legyen az, ha irok neki valamit es nem kellene letiltania, csak pl siman nem foglalkozni velem.

De ő ehelyett letilt mindenhol. Ha nem vagyok ra hatassal miert kell ennyire kizarnia miert nem tud tiltas nelkul levegonek nezni?

ápr. 12. 22:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
De nem akarja, hogy írj neki. Ez olyan, mint a reklámújság, nem olvasom el, nem érdekel, megy rögtön a kukába, de azért bosszant, hogy már megint teleszemetelték a postaládát és már megint azt kell látnom, hogy oda be van gyűrve valami, ami k_rvára nem érdekel.
ápr. 12. 22:32
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Veled szemben is tisztességesebb, ha tilt, nem kell strapálnod magad az írással. Aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy ne írjon, mert nem érdekel azt én is tiltanám. Hatással vagy rá - idegesítő hatással.
ápr. 12. 22:33
 3/14 A kérdező kommentje:
Ha nem érdekelné mit irok nem tiltott volna le
ápr. 12. 22:33
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem irogattam neki.
ápr. 12. 22:34
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Tehát nem akar veled beszélni, ezt meg is mondta, de te csak azért is zaklatod és szerinted ő a hülye, hogy letilt. Hát pontosan erre találták ki a letiltást, hogy a hozzád hasonló zaklatóktól, akik a szép szóból nem értenek, meg tudjanak szabadulni az emberek.
ápr. 12. 22:35
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

Pittyen a telefon, amikor mondjuk üzenetet vár valaki mástól, de te írtál. Elsőre csak forgatja a szemét. Csörög a telefonja, látja, hogy te hívod, már kicsit pipa, hogy már megint te. Jön egy sms, akkor már csúnyákat gondol. Nem vagy rá hatással, vagyis nem olyan hatással, ami neked jó lenne. Letilt mindenhol, hogy ne tudd zaklatni. A zaklatás az félelemkeltés és bántalmazás.

Ha nem hívogattad, csak simán letiltott, akkor annak annyi a célja, hogy ha eszedbe jutna keresni, akkor erre ne legyen lehetőséged. És nem azért, mert "fél az érzéseitől", hanem mert nem szeretne a továbbiakban semmiféle kapcsolatban lenni veled.

ápr. 12. 22:40
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem mondta hogy nem akar beszelni. Soha nem mondta.
ápr. 12. 22:40
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

"Nem irogattam neki"

Ha nem írogattál neki, sosem nyitottad meg a vele közös chatet semmilyen felületen. Akkor honnan jöttél rá, hogy letiltott?

De menjünk egy lépéssel tovább: ha rá is jöttél, hogy letiltott, miért érdekel, ha nem akarsz neki írogatni?

ápr. 12. 22:44
 9/14 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem el kéne kezdened előlről ezt a sztorit, mert vagy nagyon gyengén fogalmazol, vagy úgy alakítod, ahogy épp jobban hangzik.

Jelenlegi verzió szerint akkor ti kommunikáltatok x ideig aktívan, majd letiltott minden előzmény nélkül?

ápr. 12. 22:44
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

Csak az értőképeseket nem kel tiltani. Akik a nemet értik es nem zaklatnak utána hanem tiszteletben tartják.

Akik meg nem az meg tiltas.

Ez kb azitan kiderul hogy megirom hogy hagyjuk egymast szia nem akarom folytatni.

Ha vki képes visszakoszonni hogy szia minden jot akk nem tiltom.

De ha kezdi ezeket a vég nélkuli sz.rokat hogy de miert miert nem tetszik csak azt mondjam még meg hogy vagy akármi es nem tiszteli hogy azt irtam nem akarok ismerkedni tovább azt igy tiltom is.

ápr. 12. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!