Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem visszataszító egy menstruá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem visszataszító egy menstruáló nő?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 19:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A vérszagú kolléganő nem tisztálkodott rendesen menstruáció alatt és nem cserélte sűrűn a betétet. Ha valaki rendesen mosdik, kizárt, hogy meg lehessen érezni. Fúúúúj!!!!!
2010. nov. 10. 21:06
 12/17 anonim válasza:
100%

Szerintem nem visszataszítóak, és nem is idegbetegek. Ez csak egy általánosítás rájuk, mert sajnos sokan vannak, akik nagyon stresszes életet élnek, gondjai vannak több téren is az életében, esetleg gyerekei is vannak, és ilyenkor jön ki rajta az egész. De ettől függetlenül nem minden nő ilyen. A legjobb barátomnak, pont akkor volt meg amikor nyaraltunk, és nem volt visszataszító, sőt nem is volt az, mint sokaknál h menekültem előle, hanem szépen megfogtam, lefektettem az ágyra, betakargattam, megfogtam a kezét, és bármire szüksége volt, segítettem neki (itt csak baráti segítségre kell gondolni), olyankor mis mindig mellette voltam. Ennyi, szerintem akkor még aranyosabbak, mint általában, és talán pont azt várják, hogy a fiú segítsen nekik, legyen mellettük akkor is, és ne csak amikor minden jó.

16/F

2010. nov. 11. 11:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam senki nem látja, ha meg van. Nem vagyok idegbeteg, nem is érzek semmi hangulatingadozást. Ne általánosítsunk. Én gyűlölöm azokat a napokat és higiénikusnak sem tartom hiába tisztálkodom és használok inkább tampont. Nincs komfortérzetem. A párom viszont sokkal vonzóbbnak talál akkor és ezt ki is használjuk.
2010. nov. 11. 12:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Írjatok még, mert érdekelnek a vélemények!
2010. nov. 11. 19:03
 15/17 anonim ***** válasza:

tegnap 11.08- Aranyos vagy :D Nekem is elkéne ilyenkor egy fiúka, aki segít átvészelni :D:)

Akinek meg lehet érezni a szagot- az gondolom nem tisztálkodott eléggé. Bár lehet, hogy igen,c sak nagyon erős a vérzése.

Egyébként általában 10-nőből legalább 7-nek vannak hangulatingadozásai ebben az időszakban. Volt nekem is ilyen, szinte minden az agyamra ment akkor :S

l,18

2010. nov. 12. 17:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom magamról, hogy ha épp nagylány vagyok, akkor bizony szükségem van az oda figyelésre..itt most nem csak a barátomra gondolok,csak jobban a szívemre veszem a bunkóskodást(akár a buszon,akár a suliba).

Maximum ennyiből tűnik fel másoknak..

A barátom meg mindig ahhoz köti a fizuját.. hónap elején szokott meglátogatni a mikulás és akkor ő tudja..nem sokára FIZU.. :)

Mások meg különben is..kit érdekelnek? Akinek nem tetszik ez a természetes dolog akkor menjen arrébb vagy kerüljön..egészségére!

2010. nov. 12. 17:25
 17/17 Molnár József. válasza:
Csak akkor ha mutogatja magát.
2010. nov. 12. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!