Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám msn-es beszélgetésemet újra élvezetessé tenni?
Ez a normális msn-es beszélgetés...
Hívd fel, találkozzatok. Az életben teljesen másképp lett, mikor én találkoztam egy msn-es haverral, rendkívül jól éreztem magam, de az msn beszélgetések visszaálltak arra, hogy az egyikünk mond vmit fél óránként.
Ez a formája a kommunikációnak sosem helyettesíheti az élőbeszédet, mert ott egy konkrét szituációról is tudtok beszélni.
Mozi együtt a lánnyal?
úhh, remélem, nem én vagyok ez a csaj XD
Viccen kívül: sztem is a személyes találkozás a nyerő ötlet, de ha barátja van, akkor felejtős! Lehet, h csak azért nem tudtok beszélgetni, mert érzi rajtad, h nem úgy érdeklődsz felé, mint korábban, és szereti a barátját. Szóval lehet, h most egy ideig pihentetni kéne ezt, és várni, míg ő kezdeményez beszélgetést veled. Akkor aztán jobban is mehet, mint most. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!