Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy mit jelent az, amikor egy csaj a dugás után azt kérdezi, hogy őt "kihasználták-e"? Erre itt egy csomóan meg azt válaszolják nekik, hogy igen, csak kihasználtak!
Úgy érzem, szándékosan értesz félre. Nem a dugás után van a káposzta. Ez egy példa volt, ahol tetszőlegesen a marhapörkölt helyére a vágyad, a káposzta helyére pedig azt illesztheted be, amit valójában kaptál.
A csajok gyakran járnak így. Elhitetni valakivel, hogy azt kapja tőled, amire várt, majd máshogy cselekedni szerintem kihasználás. De ha nem, akkor minimum csalás. És mint mondtam, kölcsönös. Hiszen a csaj is előadja, hogy kedves, megértő, türelmes, majd az esküvő után (olvashatsz erről is eleget) relatíve rövid időn belül "házisárkány" lesz.
Nem tudom, mi volt az alapvető feltevésed, amikor a kérdést kiírtad. Szerintem magára a kérdésre válaszoltunk, láthatod, mit neveznek kihasználásnak a lányok. Ezt. Ha gondolod, megvitathatjuk a feltevésedet is.
Kihasználta a testét a nőnek/lánynak, ürített egy jót, közben persze minden jel arra mutatott, hogy nem csak b.szásra kell a csávónak a nő, pedig de.
Szóval a nő odaadta magát neki, mert ő érzett többet is, de a hapsi csak nyomott egy párat és ennyi, vége.
Mindent összevetve a következő tanulságot vontam le: kihasználni csak azt lehet, aki úgy ad, hogy valamit vár cserébe. Aki azért ad, mert adni akar, azt nem lehet kihasználni. (GY.K: pusztán az adás öröméért adni)
De azt, aki szexuális téren úgy ad, hogy nem vár cserébe semmit, mostanában rosszabbnak tartják a prostituáltnál is. Ami egyébként elég érdekes egy "felvilágosult" társadalomban.
"De azt, aki szexuális téren úgy ad, hogy nem vár cserébe semmit, mostanában rosszabbnak tartják a prostituáltnál is"
Nekem ez simán érthető és logikus, mivel ez a fajta adakozás hihetetlen mértékben leértékeli a házasságokban is a szex-valuta értékét.
azt jelenti hogy a csaj azt hiszi,attól még hogy dugnak,a pasi járni is fog vele...de utána kiderül hogy a srácnak csak az élvezetre kellett...aztán leseszarja nagyívből,megy megint csajozni :D még szerencse hogy ezt legalább nem saját tapasztalatból mondom xD
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!