Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy mit jelent az, amikor egy csaj a dugás után azt kérdezi, hogy őt "kihasználták-e"? Erre itt egy csomóan meg azt válaszolják nekik, hogy igen, csak kihasználtak!
"Szóval, ha előtte is, utána is kéz a kézben jár veled, az is kihasználás. Ha pedig rögtön távozik, az is. "
Igen, mivel végig csak azt akarta semmilyen lelki háttere nem volt a pasinak a részéről, de azt hazudta, hogy vannak érzelmei, e szempont szerint nem az a lényeges, hogy 5 perccel szex után vagy 1 héttel azután "nem ismeri meg" a csajt. Bízom benne, hogy ennyi magyarázat után megérted ezt az evidens dolgot.
16:56 vagyok. 01:31 és sok lány jár hasonló cipőben. Ne csak abba gondolj bele, hogy mi történik pl. a fővárosban, mert itt ugye sokkal több az ember, és az is ritka, hogy valaha újra látod akár az illető pasi valamelyik haverját. Egy kisebb városban, vagy faluban a helyzet sokkal cikibb, főleg, miután a drága már fűnek-fának elhíresztelte, hogy a lány kapható. Innentől kezdve ugyanis terjed a pletyka keményen, a lány minden, csak nem rendes nő.
Én is jártam így korábban, pedig nem vártam el semmilyen kézenfogós mászkálást. Kamasz voltam, megtettem dolgokat, mert kíváncsi voltam. Aztán találkoztam egy addig általam nem ismert sráccal a buszmegállóban, akivel beszélgetni kezdtünk. A csajokra terelődött a téma, szóba kerültem én is (idegenként, hiszen akkor csak a keresztnevemet tudta) és szépen elmesélte, mekkora ribanc is vagyok. Az éppen aktuális pletykákat megtoldotta azzal, hogy ő is volt velem. Erre elnevettem magam és közöltem, hogy kár, hogy nem emlékszem rá, biztos nem lehetett nagy élmény, majd otthagytam a megállóban és gyalog mentem tovább.
Nevettem, de belül össze voltam törve. Nem fért a fejembe, hogy azok a srácok, akikkel addig voltam (kötelezettség nélkül) miért csinálták ezt velem. Innentől már tudtam, hogy bajos megismerkednem valakivel, mert nem tudhatom, mit hallott a pletykákból. Mert ha egy lány elmegy így néhány sráccal, azok elmesélik a haverjaiknak. Hogy ők menők legyenek, továbbmondják, mintha velük is megtörtént volna. A csaj meg egy ribanc.
Azóta eltelt több, mint tíz év. Ha egy pasi megkérdezi, hányan voltak előtte, már csak annyit mondok: az első már nem lehetsz. Az utolsó még igen.
86%!
Amit leírsz, azt eddig is értettem, legalábbis a szavakat. Szóval ezek szerint az a kihasználás, ha később nem ismeri meg a fiú a lányt. Hát tudod ezt nem jól támasztottad alá, mert maga kifejezés és a környezet, amiben ezt használjátok mégiscsak azt sugallja, hogy szexuális téren történt ez a kihasználás, ám ezt semmivel sem sikerült alátámasztani.
De azt a kihasználást, amit a lányok részben anyagi téren, részben csicskáztatás téren csinálnak, azt egészen pontosan alá lehet támasztani. Számlákkal, falra felfúrt polcokkal, indokolatlanul olcsón megjavított autókkal, stb, stb.
Hát ezen gondolkozz inkább, mivel annak mindig oka van, ha egy pasi nem akar megismerni egy nőt...
Kérdező!
Hogy a csajok csinálják a pasikkal? Ez a kihasználósdi igen kölcsönös, nem értem, ez miért nem tűnt fel neked.
Hogy mindig oka van, hogy a pasi nem akar megismerni? Könyörgöm, egy dugást akar, nem mást. De azt mindenáron. Meg felvágni a haverok előtt. Ezért hazudik, áltat és mesél. Némelyek az erőszaktól sem riadnak vissza. Hát csoda, hogy várunk valamit cserébe?
Kérdező: Képzeld el kérdező, hogy az illető egy lemásolt cd-n kívül semmit az ég világon nem adott (de a cd is én vettem) az 1 hónap alatt, vérig sért még a feltételezés is, hogy bárkit is kihasználnék anyagi téren, soha, de soha nem kértem egy barátomtól sem semmit, soha nem is fogadnék el semmi drágább dolgot, még polcot sem fúrt fel, van a családban férfi aki ezt megteszi, igen tudom, hogy vannak olyan nők akik csak a pénzre mennek és kihasználják a pasit nem mondtam, hogy nem, de ugyanakkor vannak olyan férfiak akik csak a szex miatt hazudoznak a nőknek és szintén tönkreteszik lelkileg, egyik sem jobb a másiknál... Csakhogy a csajok ebben az esetben pénzéhes k*rvák lesznek, a férfiak meg nagy kanok.
Gondolom téged most vert át valami ribi és most utálsz minden nőt, hidd el nem vagyunk mind ilyenek. A kérdés egyébként nem a pénzéhes csajokról szólt, hanem a hím soviniszta kihasználós pasikról. Nem az a legjobb, hogy most Te is ezt csinálod minden csajjal.
ma 07:11 Falusi vagyok, szerencsére egy elég nagy faluban, lassan már kisváros lehetnénk, viszonylag ritkán látom az illetőt, kölcsönösen elfordítjuk a fejünket. Ő volt az első és egyetlen helybéli akivel együtt voltam, de gyakran járok nagyobb házibuliba, és volt hogy ismerős hazakísért, egy hétig arról beszélt mindenki (visszahallottam), hogy ő engem megd*gott, mert láttak vele az utcán, én is mondtam, hogy jó tudni, kár, hogy én nem emlékszem.
Azt hiszem egy cipőben járunk sajnos...
tegnap 01:31, ma 01:27, ma 01:34, "86%"-os vagyok.
23N
"Gondolom téged most vert át valami ribi és most utálsz minden nőt"
Rosszul gondolod én imádom a nőket, csak egészen egyszerűen ismerem már a nőket.
Egyszerűen hihetetlen, hogy képtelen vagy megérteni, de most már feladom, mert nem is akarod.
Tudod vannak olyan nők akik semmilyen anyagi juttatást nyaralást, autót, házat semmit nem várnak el egy férfitól, és nem is kapnak, néhány szép szó miatt ki tudja használni őket a pasi szexuálisan... De Te egy teljesen más esetről beszélsz, mint mi, amit te szajkózol az pasik kihasználása anyagilag, mi nem erről pofázunk már napok óta, és hidd el ez az eset semennyire nem jó egy nőnek (akár volt egy-két orgazmusa akár nem)!!!!
De most már ne is válaszolj mert nem idegesítem magam az értetlenségen...
23N
Hát nem tudom, kérdező, miért nem használják ezt a szót. Én ugyan még nem láttam pasit, aki mindenféle ellenszolgáltatás nélkül az általad soroltak bármelyikét is adni akarta volna.
Elárulom azért, hogy a nők is dolgoznak, tehát a ház-kocsi-nyaraló témából azért ők is kiveszik a részüket. Vagy arról ne is beszéljünk, hogy sokan teljes munkaidős állás mellett vezetik a háztartást, ami szintén rengeteg idő és energia, nevelik a gyereket/gyerekeket, a férjük/élettársuk meg hazajön munkából, beül a tévé elé és követeli a sört. Itt nincs kihasználás?
A csajok egyébként azért használják a szót, mert az esetek nagy részében nem kapják meg azt, amit akarnak. Hiszen kaphatsz egy nagyon jó ebédet, mondjuk töltött káposztát, ami nagyon finom, ha te eredetileg marhapörköltre vágytál - nem és nem leszel elégedett.
"Hiszen kaphatsz egy nagyon jó ebédet, mondjuk töltött káposztát, ami nagyon finom, ha te eredetileg marhapörköltre vágytál - nem és nem leszel elégedett."
Mindent megteszek, hogy megértsem. Tegyük fel, hogy a pasi azzal áltatott téged, hogy a dugás után kapsz egy jó marhapörköltet. Dugtatok, tán jó is volt, de utána csak egy finom káposztát kapsz. Ez akkor ugye a "kihasználás"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!