Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek most? Tanácstalan vagyok.
Van egy lány akit elég régóta ismerek egy volt pasija révén... Egykoron a srác(aki nagyon jó haver volt) féltékeny lett erre a lányra miattam,és valamin összevesztek. Sőőt,a srác megpróbált kitolni a lánnyal,én meg közbeléptem,így hát énis összevesztem vele..(a sráccal)..Így telt el most közel 6 és fél hónap amíg nem beszéltek. De a lánynak most bűntudata lett,és szeretne vele újra barátkozni,de mivel elég kőszívű gyerekről van szó,így ő nem akar barátkozni,ennek következménye hogy sajnos a lány elég bánatos :/:( Eddig mindig mindent megbeszélt velem,én voltam az első akinek a véleményét kérte,és szeretett velem beszélni...sokat nevettünk együtt,segítettük egymást..de most úgyérzem hogy ez megváltozott. :(
Segíteni szeretnék,de úgyérzem mintha menekülne előlem.. :( Alig válaszol,és már nem is nagyon kezdeményez beszélgetést,csak ha huzamosabb időre eltűnök :/ Úgyérzem hogy nem vagyok már számára fontos,és ez nagyon fáj :( Úgyérzem miattam van ez az egész... :(
Megútált volna? Vagy csak üres lettem,és nem bízik bennem?:(
Köszönöm a gyors választ :)
Igazad lehet,csak a baj hogy nagyon régóta ismerem,és nagyon nehéz lenne ithagyni..lehetetlen :(
Annyira imádom,és sajnálom is szegényt :(
Szeretnék segíteni,de ááh..úgy fáj hogy nem fogadja el :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!