Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ! Alkalmazzátok Ti a farokmasszázst? Nem a verést... a masszázst?
Azt hiszem picit provokálok...Miért van az , hogy a férfiaktól elvárjátok hogy mindenféle praktikát tudjanak , bevessenek , hogy ti jól érezzétek magatokat...igy nyalni, ugy ujjazni, igy masszirozni, és a a csiklót meg amugy , a mellbimbót meg emigy .... ez rendben is van .DE
Amikor kézbe-szájba veszitek a szervet:-) , akkor marad a réparángatás , a makkbevétel félig, juj nehogy spermás legyen a szám...PEDIG
ha megtanulnátok , merthogy meg lehet a lingam masszázs cimszó alatt ezerféle módon ingerelni a farkat , olyan élményt tudnátok nyujtani a párotoknak , (megjegyzem akkor is ha dugni épp nincs kedvetek) hogy a füle is ketté áll...

Köszi hatos !
Én is pont ezt gondolom.
A jelentgetős meg kapja be ... van akit ez tesz boldoggá...Különbözőpek vagyunk...
Visszatérve a témára ...
Pont erről van szó .
Nekem picit elég lett az otthoni semmiből és elmentem egy masszőrcsajhoz, aki már persze nem is volt csaj...:-)
50-es körül volt.
fél oráig bűvölte a Brét... és az agyam majdnem kifolyt olyat élveztem.Szóval ezt egy punci nem tudja.Tök más ....
És utána 3 napig eszembe nem jutott a szex...
Azért még valami a jelentgetőknek meg a helyeslőknek.
Egyébként a szexualitás rovatban van.HA olvasnátok- ja azt nem tudtok- vagy kevés a 2 bit ami az agyatok helyén van ...:-)))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!