Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Red flag ha a pasinak éles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Red flag ha a pasinak éles lőfegyverei vannak?

Figyelt kérdés
Nem holmi gumilövedékes vagy gázpisztolyról van szó, hanem valódi lőporos pisztolyokról, amelyek emberi élet kioltására (is) alkalmasak. Persze nem illegálisan tartja, mert sportlövész, versenyekre is jár, de nekem akkor is ijesztő. Egy kulön szobában tartja öket valami lakattal elzárt vasdobozban és kb egy tucat pisztolya van.

tegnap 21:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
A nemiszerve?
ma 00:10
 12/17 anonim ***** válasza:
8. Feketelőporoshoz nem kell.
ma 01:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen esetben nem az. Irtad, hogy sportlovesz. Ergo ahhoz, hogy az legyen, kellenek hozza loszerek, fegyver. Ha peldaul penztaros lenne a tescoba vagy ingatlanos es ugy vannak neki, na akkor lenne aggodnivalod.
ma 06:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Teli a család hivatásossal, lőni is tudnak. Mi azzal a baj?

Az meg helyes, hogy elzárva tartja, így kell.

Megölni vkit, ahhoz még lőfegyver sem kell, szóval ez nekem nem red flag.

ma 08:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt: tény, hogy rengeteg dologból lehet fegyver, akár a kenyérvágó késből is...

Másrészt: azért egy lőfegyver technikailag, és pszichológiailag is más, mint mondjuk egy konyhakés.

De!

Nagyon nem mindegy az indíttatás. Jellemzően nem a sportlövők szoktak közintézményekben lövöldözni...

És végül: ezektől függetlenül midnenkinek szíve joga eldönteni, hogy a másiknak szimpatikus-e a hobbija, illetve azt is, hogy valamely tulajdonságát tolerálja-e vagy sem. Ha neked valami félelmetes, ijesztő,vagy egyszerűen csak taszító, akkor azt nem kell tolerálnod, senki nem kötelez rá, hogy vele legyél. Viszont ha úgy döntesz, hogy vele leszel, akkor onnantól el kell fogadnod őt a hobbijával együtt.

ma 12:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy vannak fegyverei, még nem lesz belőle automatikusan egy emberekre lövöldöző pszichopata elmebeteg. Aki meg pszichopata elmebeteg, az máshogy is talál rá módot, hogy bántson másokat, nem is kell neki pisztoly.

A személyiségére figyelj inkább, hogy kiderüljön milyen ember.

ma 15:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Bicskát hord?

Mert itt a Gyakorin olvastam, hogy az 10-ből 9 nőnél kizáró ok.

ma 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!