Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltál már szerelmes olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már szerelmes olyan emberbe, akivel sosem találkoztál?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is írj, légyszíves!

Köszönöm a válaszokat!

2010. nov. 9. 14:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

ma 15:39

tetszik amiket irsz :)

2010. nov. 9. 17:34
 22/27 anonim ***** válasza:

Hogyne. Persze az nem igazi szerelem, de volt. Pl. valamilyen énekesbe, színészbe, vagy a suliban megtetszett egy fiú. Éjjeleket álmodoztam át, versek tömkelegét gyártottam, sírtam, ha nagyon fájt. :D

Persze azóta nem volt ilyen, inkább 10-15 éves koromban volt ez a szakasz, aztán 16 évesen megtaláltam egy rendes férfit, azóta is boldogít. :)

21/L

2010. nov. 9. 18:35
 23/27 anonim ***** válasza:
Persze, mikor ovis voltam volt egy mese amikbe sünik voltak, nem emlékszem már a címére, de az egyik sünibe nagyon szerelmes voltam:D
2010. nov. 9. 18:42
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

(a hosszú válaszokat nem olvastam el)

Nem értem konkrétan mire irányul a kérdés, hogy netes ismeretség vagy híres ember?

De neten 1 évig leveleztem valakivel, láttam róla képet is, iszonyatosan beleszerettem, kár hogy nagy volt a távolság és sose találkoztunk.

Hírességbe is voltam már szerelmes, az kicsit másabb, de alapjába véve ugyanaz.

Szerintem az álmodozó típusú emberek hamarabb esnek ilyen szerelembe, én is ilyen vagyok. 22/L

2010. nov. 9. 19:18
 25/27 anonim válasza:
Én 100%osan egyetértek azzal a lánnyal aki azt írja, hogy évek óta tart a kapcsolata így egy sráccal. Teljesen egyetértek, mert lassan-lassan én is ebben leszek...és igen, van olyan hogy ő a lelki társad, és úgy érzed szereted, anélkül, hogy találkoztatok volna. Nálam ez fél éve tart, de sajnos csak jövőre tudunk találkozni (remélhetőleg....). Hiába nem láttam még soha, egyszerűen olyan hatással van rám, mint más senki. Nálunk a távolság a baj, ami sajnos nem 300 km, hanem 16.000 :(
2010. nov. 24. 22:15
 26/27 anonim válasza:

ja bocs, utolsó vagyok, 21/L.

Egyébként képes vagyok normális kapcsolatra is, volt egy 4 évig tartó kapcsolatom, és igen, nekem is furcsa ez az egész szituáció.

2010. nov. 24. 22:16
 27/27 anonim ***** válasza:

Hát ezt igazi szerelemnek talán nem nevezném, de amikor Alizée kijött a Moi lolita c számmal kb 10 éve, hát nagyon tetszett és nagyon sokat fantáziáltam vele. És nem csak szexuálisan, hanem hogy hordoznám a tenyeremen a kis drágát.

Most meg az Ace of base együttes (régi, már nem létezik) Happy nation c számában énekel egy szőke csaj. http://www.youtube.com/watch?v=joMfVFAK5Qc Egyszerűen nem hagy nyugodni. Pedig azóta biztos nem így néz ki és gondolom hogy családos is, de ahogy ebben a klipben kinéz az extázis. A szeme, a szája, ahogy énekel, a gesztusai, a hangja. Ha nem is szerelmes vagyok belé, de örökké nézem a klipet. :) és 38 éves FFi vagyok

2011. jan. 15. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!