Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már szerelmes olyan emberbe, akivel sosem találkoztál?
Kort és nemet is írj, légyszíves!
Köszönöm a válaszokat!
Hogyne. Persze az nem igazi szerelem, de volt. Pl. valamilyen énekesbe, színészbe, vagy a suliban megtetszett egy fiú. Éjjeleket álmodoztam át, versek tömkelegét gyártottam, sírtam, ha nagyon fájt. :D
Persze azóta nem volt ilyen, inkább 10-15 éves koromban volt ez a szakasz, aztán 16 évesen megtaláltam egy rendes férfit, azóta is boldogít. :)
21/L
(a hosszú válaszokat nem olvastam el)
Nem értem konkrétan mire irányul a kérdés, hogy netes ismeretség vagy híres ember?
De neten 1 évig leveleztem valakivel, láttam róla képet is, iszonyatosan beleszerettem, kár hogy nagy volt a távolság és sose találkoztunk.
Hírességbe is voltam már szerelmes, az kicsit másabb, de alapjába véve ugyanaz.
Szerintem az álmodozó típusú emberek hamarabb esnek ilyen szerelembe, én is ilyen vagyok. 22/L
ja bocs, utolsó vagyok, 21/L.
Egyébként képes vagyok normális kapcsolatra is, volt egy 4 évig tartó kapcsolatom, és igen, nekem is furcsa ez az egész szituáció.
Hát ezt igazi szerelemnek talán nem nevezném, de amikor Alizée kijött a Moi lolita c számmal kb 10 éve, hát nagyon tetszett és nagyon sokat fantáziáltam vele. És nem csak szexuálisan, hanem hogy hordoznám a tenyeremen a kis drágát.
Most meg az Ace of base együttes (régi, már nem létezik) Happy nation c számában énekel egy szőke csaj. http://www.youtube.com/watch?v=joMfVFAK5Qc Egyszerűen nem hagy nyugodni. Pedig azóta biztos nem így néz ki és gondolom hogy családos is, de ahogy ebben a klipben kinéz az extázis. A szeme, a szája, ahogy énekel, a gesztusai, a hangja. Ha nem is szerelmes vagyok belé, de örökké nézem a klipet. :) és 38 éves FFi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!