Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idősebb nők szerint az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb nők szerint az lenne a természetes, hogy egy 35-36 éves pasi vele egykorú nőt akar, és nem tartja vonzónak a 22-23 éveseket?

Figyelt kérdés
tegnap 21:26
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"Ennek max akkor van értelme, ha a kortárs elit nőket tudod választani, akik fiatalosak."

Ugyanez igaz a férfiakra is. Csak az elit a vonzó egy fiatabb nőnek. A sármos, sportos, fiatalos, pénzes.

tegnap 22:49
 32/39 anonim ***** válasza:
Na, közeledünk a 24-essel. Férfiakból sincs túl sok aki 35 fölött még jól néz ki, nagyon jól keres és jó az egzisztenciája. Aki ilyen, az válogathat, akár fiatalabb nőkből is. Aki meg nem ilyen, az nem. De én még mindig azt nem értem, ha te ugye elvileg ilyen férfi vagy és összejön a fiatal lány, akkor miért érdekel idősebb nők véleménye?
 33/39 anonim ***** válasza:
Nem antipatikust akartam irni ha nem targyiasitot.. ahhoz hogy elerj valamit az eletben az embereket csak eszkoznek szabad nezned , ki kell hasznalnod ott ahol tudod. Akik altalaban sikeres ferfit valasztanak azert szivjak mert mert a gyujtemenyuk egy resze lesz csak semmi tobb..
 34/39 A kérdező kommentje:

Igen, 28-as. Ő bombanő.

Szép az arca, jó a teste, és jól öltözködik.

Mondjuk tíz éve jobb volt, de nem lenne igazságos, ha egy 37 éves nőt emiatt kritizálnék.

Ugye?

Szóval inkább elismerem, hogy jól tartja magát közel a 40-hez.

Mások elhagyják magukat ennyi idősen.

tegnap 22:50
 35/39 anonim ***** válasza:
Szerintem senkit nem zavar itt, ha ez a terved. Gondolom meg is teszel érte mindent, edzés, havi milliós fizu ilyenek. Hajrá hajrá. Csak légyszi ne gyere vissza sírni ha nem jön össze.
tegnap 22:51
 36/39 A kérdező kommentje:

Igen, 35-ös, ez így van.

Teszek a terveimért, fejlesztem magam.

tegnap 22:57
 37/39 anonim ***** válasza:

"Ő bombanő. Szép az arca, jó a teste, és jól öltözködik."

😂😂

[link]

tegnap 23:00
 38/39 anonim ***** válasza:
Nem normális, ha egy ilyen fiatal lánnyal akar együtt lenni egy pasi, a mindennapokban, kapcsolatra nem az. Tetszeni normális, hogy tetszik neki.
tegnap 23:43
 39/39 anonim ***** válasza:
Ez a szokásos segghülye kérdező. Kár erre minden karakter.
ma 06:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!