Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idősebb nők szerint az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb nők szerint az lenne a természetes, hogy egy 35-36 éves pasi vele egykorú nőt akar, és nem tartja vonzónak a 22-23 éveseket?

Figyelt kérdés
tegnap 21:26
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

"Te sem tartanál normálisnak egy 35 éves nőt, akinek az a fétise, hogy mindenképpen egyetemista sráccal jár, mert ők még a bulizós korszakukat érik, nosztalgiázik, a korosztálya már túlságosan komoly neki."

Világos, hogy a nők magukból indulnak ki, és azt hiszik, hogy a pasiknak is úgy kell gondolkodni, mint nekik.

Nem.

A férfiak mindig is a fiatal nőkhöz vonzódtak, és mindig is hozzájuk fognak vonzódni. Pl. egy 22 éves Playmate lány sosem lesz közömbös az idősebb pasiknak. Sosem.

A kulcs: evolúció.

Egy férfi úgy tudja a legjobban terjeszteni a génjeit, ha minél több és fiatalabb nővel fekszik le. A legjobb party erre pedig egy huszonéves lány, mert a nőknél 35 felett nővekszik a magzat egészségének a kockázata, 45 felett meg a nő terméketlenné válik.

A nők meg azért nem vonzódnak a fiatal srácokhoz, mert azoknak nincs sem tekintélye és egzisztenciája. Márpedig evolúciós szemszögből egy nőnek az a fontos, ha egy férfi biztonságot nyújt erre meg egy menő 30-40 éves hapsi a legalkalmasabb.

tegnap 22:04
 12/39 anonim ***** válasza:
Engem aztán nem zavar, ha egy pasi van annyira jóképű és jó egzisztenciával rendelkező, hogy levegyen a lábáról egy huszonévest. Persze van az a korkülönbség ahol már feltételezem hogy a lánynál sem minden százas, mondjuk úgy 15 év után. Ami viszont zavar, hogy ezen az oldalon 30 fölötti zsírpacákok sírnak hogy a nő csak 25 alatt nő, és velük miért nem állnak szóba a nők.
tegnap 22:04
 13/39 anonim ***** válasza:

"Vagy esetleg mindenki mentális beteg, aki nem úgy él, érez, gondolkodik ahogy ti azt jónak hiszitek?"

Lényegében igen, ezzel a mondattal elég sok GYK-s felhasználó (férfi ÉS nő) hozzáállását korrektül leírtad.

tegnap 22:06
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Minden korú férfinak tetszenek a huszonéves nők IS. De hogy agyilag tud e vele mit kezdeni, az nem biztos. Tehát, olyat fog keresni, aki jól néz ki akár egy húszéves, de agyilag is leköti.
tegnap 22:06
 15/39 anonim ***** válasza:
Én például 23 évesként nagyon nem vonzódok a 30 fölöttiekhez, túl öregek hozzám. Az meg a pláne, hogy a legtöbb semmit sem tud felmutatni, annak ellenére hogy idősebb, szóval semmi ok nem lenne őket választani. A férfiaknak is csökken a termékenységük 40 fölött szóval az meg aztán végképp kiesne, nem akarok beteg babát ha én fiatal vagyok és egészséges.
tegnap 22:07
 16/39 anonim ***** válasza:
De kérdező, mit érdekel téged, hogy mit gondolnak azok a nők, akikhez te nem vonzódsz? Jóképű, fiatalos, pénzes 35 éves férfi vagy, és a 22 éves lányok hozzád vonzódnak? Akkor valószínűleg boldog párkapcsolatban élsz egy fiatal lánnyal. Mit érdekel téged, hogy más mit gondol? Az érdekel, hogy a 75 éves Pista bácsinak ki tetszik? Vagy a 15 éves Tamásnak?
tegnap 22:14
 17/39 anonim ***** válasza:

#11 a kulcs: evolúció. Hát itt nálad nagy vakfolt van. Ez ugyanis nem a korról szól, hanem a legjobb génekről. Verheted a farkad magadra a tükör előtt 35-40 évesen, 170 centisen és 90 kilósan, de nem tőled akar gyereket szülni tőled a húszéves Miss Universe Hungary.

Amúgy tök átlagos meg csúnya emberek is szaporodnak (te is lettél valahogy, ugyebár...), mivel az emberiség kb 80%-a átlagos, de ha középkorú vagy és középszerű, felejtsd el a szép fiatal lányokat. Egyébként a sperma se a legfrissebb egy bizonyos kor után, úgyhogy kár abban a tévhitben lenni hogy 50-60 évesen mekkora hím vagy, csak egy 25 éves lány kéne és kész a tökéletes utód. Főleg akkor nem ha olyan ronda vagy - és voltál mindig - mint a második világháború.

tegnap 22:24
 18/39 A kérdező kommentje:

"A férfiaknak is csökken a termékenységük 40 fölött szóval az meg aztán végképp kiesne, nem akarok beteg babát ha én fiatal vagyok és egészséges."

Egyrészt én ezért szeretném most lefagyasztatni az örökítőanyagomat, hogy ha úgy alakul, fel tudjam használni a fiatalkori magvaimat is.

Másrészt egy menopauzán átesett nő esetében semmiféle gyerekről nem beszélhetünk, míg egy férfi 40 felett - a rizikó mellett - tud egészséges gyermeket nemzeni. Ez utóbbi tény sokakat az idősebb, egzisztenciával rendelkező pasikhoz vihet, a jól kinéző nőnek ugyanis fontos a biztonság, a jólét.

tegnap 22:25
 19/39 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy a menopauza után nincs termékenység, míg férfiaknál marad, de rosszabb minőségű. De attól még rosszabb mint egy fiatalnak, pénzt keresek eleget, fontosabb hogy a párom is fiatal legyen. Az se léenne egy vonzó perspektíva hogy lomikozni kelljen hogy valami idős pasi régi spermájával belőjenek. Akkor már inkább csinálok babát ágyban egy huszonévessel.
tegnap 22:29
 20/39 A kérdező kommentje:

"Verheted a farkad magadra a tükör előtt 35-40 évesen, 170 centisen és 90 kilósan, de nem tőled akar gyereket szülni tőled a húszéves Miss Universe Hungary."

Meglepődnél ha tudnád, hogy nekem ki verte farkamat. :D De mindegy. Magad is tudod, hogy a férfiak többsége a fiatal nőkre bukik.

Az, hogy megpróbálod a témát megcsavarni úgy, hogy a nők elutasítják az idősebb pasikat - teljesen mindegy.

Bill Belichick 72 évesen nem egy korabel mamókát szedett fel, hanem egy huszonéves csajt:

[link]

És milyen jól tette! Ha meg van rá a lehetősége miért éljen együtt egy hetvenes öregasszonnyal? Ugyan már...

tegnap 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!