Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől lehet, hogy egyáltalán nincs igényem kapcsolatra?
első válaszolónak:
szerintem az h volt-e kapcsolatom meg szexuális életem az nem feltétlenül függ össze, legalábbis én más értek kapcsolat alatt
Kb. én is így vagyok ezzel....és nem, nem azért, mert nem lenne lehetőségem, h legyen kapcsolatom, csak valahogy idegenkedem a kötöttségtől, nem tudom, h miért.
Első: szted nem fordult még elő olyan a világtörténelemben, h vki úgy szexelt vkivel, h történetesen nem voltak sem házasok, sem pedig párkapcsolatban ?! xD
Mert gyereknek érzed magad,nem férfinak.Gondolom otthon laksz,eléd rakják a kaját stb.
Semmi motivációd nincs arra,hogy csajozz.Kezd el kefélgetni és amelyik csajnak nem irritál annyira a társasága,azt megtarthatod barátnőnek.
talán csak egyszerűen antiszociális vagy, nem vágysz emberek társaságára minden percedben, megrettensz a női lélek mélységeitől, és ez nem para. Én is ilyen vok, csak csajban. Tettem már kísérletet ellene, rá is csesztem, azóta nincs igényem nagy érzelemtöltetű kapcsolatokra... a dugás vh nálam se megy, de a kiny@lás, stb. pedig igen.
Nem vagyunk egyformák, sztem ne frusztráljon téged, jó vagy így. :) 20/L
" női lélek mélységeitől,"
AZ, hogyne xD. A női lélek meg a mélység! Inkább az egyszerűségétől rettenik meg, mert bizony a női lélek vetekszik egy raklappal a bonyolultság tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!