Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan emberrel élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok olyan emberrel élni aki mindig a karmáról beszél?

Figyelt kérdés

febr. 19. 16:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem. Akkor neki vmi szuper élete lehet a karmája miatt, vagy csak másokat fenyeget a karmájukkal?
febr. 19. 17:00
 12/20 A kérdező kommentje:
11. Inkább másokat,nem magára vonatkoztatja, - ez kimaradt.
febr. 19. 17:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem. Mert ahogy a 8-as mondja, bosszúálló, rosszindulatú ember lehet.
febr. 19. 17:42
 14/20 anonim ***** válasza:
Biztos tudnék, ha muszáj lenne, de miért akarnék? Nem utálom magam.
febr. 19. 18:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem pont ilyen, csak hasonló kattos ismerősöm van, így nem.
febr. 19. 19:09
 16/20 anonim ***** válasza:

Ez az isteni igazságszolgáltatás csak valami babona. Sajnos nagyon sok gonosz embert ismerek, aki teljesen boldogan él, és nem csapott le rá a sors haragja.

Valószínűleg rövid időn belül elhajtanám, ha valaki folyton ezzel jönne nekem.

febr. 19. 19:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Tele van keseruseggel.. azok szovege ez a karma..
febr. 19. 21:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Olyannal se szabad ismerkedni akkor akinek macskája van mert az kiereszti a karmát...
febr. 19. 22:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem

Baromi idegesítő és toxikus

tegnapelőtt 09:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem.

Amúgy az, hogy megvan a saját hitvilága, egyáltalán nem zavar. Igaz, én ateista vagyok, de úgy vagyok vele, hogy ameddig tiszteletben tartjuk egymás nézeteit, addig miért kellene, hogy zavarjon? És nyugodtan beszélhet nekem a spirituális dolgairól, nem fogok belekötni, nem fogom lenézni. De az, hogy minden második mondatában erről legyen szó, ez még akkor is idegesítő, ha ugyanolyanok a nézeteink.

tegnapelőtt 09:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!