Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyabban elgondolkodnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyabban elgondolkodnál ekkor, elhinnéd hogy a családod " nem csak úgy" mondja?

Figyelt kérdés

Tesóm barátjával ritkán találkozok és a viszonyunk sem annyira szoros,elvagyunk egymással. Ő és az én barátnőm ritkán találkoznak.

A családommal szoros a kapcsolatom, főleg nővéremmel. Ők már jó ideje látnak rossz dolgokat barátnőm kapcsán, hogy mennyire elhagyta magát, elkényelmesedett stb.

Eddig magyaráztam magamnak mindenféle dologgal hogy de biztos ez vagy az az oka stb..meg nekem akarnak jót hogy szólnak..

Na most hétvégén együtt programoztunk velük és hát tesóm barátja le volt döbbenve ( másnap mondta tesóm)h hogy mennyire elhagyta magát barátnőm és szinte ugyanazt mondta mint a családom..

tegnapelőtt 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az "elhagyta magát" az pont egy olyan dolog amit nem titkolhat. Tehát ha neked megfelel a jelenlegi igényessége, akkor állj ki a baratnőd mellett a családoddal szembem, védd meg.
tegnapelőtt 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy elhagyta magát? Mire értik? Külsőségre? Ha te szereted és elvagy vele, ne hagyd, hogy befolyásoljanak. Mert utána meg állsz ott magányosan, hogy mi történt, akkor nem lehet másikra ujjal mutogatni. Értem számít a családod véleménye, de senki sincs mindig a topp formájában.
tegnapelőtt 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kövér lett nagyon? Lejjebb kéne adnia, de ha neki mindegy akkor döntsd el, hogy vele maradsz vagy se.
tegnapelőtt 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyien mondják egymástól függetlenül akkor fogadd el, hogy tényleg így van.
tegnapelőtt 14:08
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Hát "bótos" neked teljesen mindegy ki mit mond, te akkor sem fogsz szakítani ha a barátnőd a szemed láttára csalna meg!

Napi szinten itt panaszkodsz a barátnődre hogy túlsúlyos és ebből kifolyólag IR-es is, folyamatosan van valamilyen betegsége, sokat fekszik a kanapén, nem pakolja el a ruháit, nem főz..... és még sorolhatnám a panaszaidat. Ezek ellenére Te még mindig vele vagy, úgy hogy gyakorlatilag SEMMI nincs ami tetszene benne.

Most már csak hab a tortán amit a tesódék mondanak. Olyan mindegy mit mondanak, te továbbra is napi szinten itt fogsz panaszkodni a nődre, de akkor sem szakítasz vele.

Nem is értem mi értelme ennek a kérdésnek?

tegnapelőtt 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy vmit sokan mondanak, nem biztos, hogy úgy is van. Sok a felszínes ember... hallottam már embereket szörnyülködni azon, hogy vki meghízott 5 kilót meg kevesebbet sminkel. Ha neked így is tetszik a barátnőd, szóljál már vissza nekik, hogy ne legyen már ennyire címeres tahók. Ha meg nem tetszik, akkor beszélj vele te.
tegnapelőtt 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Miért ne lenne leharcolt? Melletted?!

Boldogtalan, egy merő csődtömeg, nincs se szerelem, se szex, gyakorlatilag szólni nem tudtok egymáshoz normálisan. Egyszerűen arról van szó, hogy a lelki állapota már annyira látszik rajta külsőre is, hogy a távoli ismerősök is észreveszik.

Egy boldogtalan, depressziós nő, akinek semmi jó nincs az életében, az nem lesz sugárzó és mosolygós. Melletted csak egyre látványosabban leépül.

Szerinted a tesód barátja miért neked tette fel a kérdést? Mert tudja, hogy a te kezed munkája látszik a csajodon. Elég ránézni egy nőre, hogy megmondod, mennyire jó a kapcsolata. A tiétek pont olyan, ahogy a csajod kinéz.

tegnapelőtt 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem szeret teged.. leepito hatassal vagy a nore..
tegnap 09:27
 9/9 anonim ***** válasza:

- Miben nyilvánul meg, hogy "elhagyta magát"?

- És ha tényleg így van: ez zavar téged? Baj egyáltalán? Mert ha nektek rendben van, és amúgy boldogok vagytok, akkor mi a baj?

- Ha meg tényleg baj van, akkor mi lehet az oka?

tegnap 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!