Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy hazai nagyon ismert...

Ha egy hazai nagyon ismert embernek a barátnője letilt egy nagyon szép nőt csak azért mert az megnézte az instasztoriját, az jól sejtem, hogy féltékenységből, fenyegetettség érzéséből fakadhat?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó kategória e ez, ehhez a kérdéshez

Már vagy 2 hete történt, de azóta is csak ezen tudok gondolkodni, ezért meg akarom kérdezni.

Adott egy nagyon ismert magyar pasi. Van egy szép barátnője. Ez a nő letilt egy másik nagyon szép nőt, 5 perccel azután hogy csak megnézte instán a sztoriját... ennek mi lehet az oka?

Adott a barátnőm, aki kimagaslóan szép nő. 2 hete együtt ebédeltünk, amikor valahogy szóba került ez a pasi és mondtam valamit a barátnőjéről. Az én barátnőm nem hallott még róla, ezért felment instàra hogy megnézze ki az. Megnézte a sztoriját. Semmi mást nem tett ezen kívül. Majd pár perc múlva közölte hogy “ezt nem fogod elhinni, már nem találom a csajt, letiltott” ...

Őszintén, ennek mi a pszichológiája? Egy szép nő ekkora fenyegetést jelent egy nőnek még egy sztori megnézés után is?

Én csak arra tudtam gondolni hogy nem tetszett neki ahogy a barátnőm kinéz és egyből arra gondolt hogy az ismert pasitól jutott el hozzá és féltékeny lett...

Komolyan ennyire rivalizálnak egymással a szép nők és egy ismert pasi barátnője ennyire lesben áll?

febr. 16. 15:25
 1/1 anonim ***** válasza:
A tiltogató lánynak mindenképp nagyon sok ideje lehet, ha komolyan direkt csinálta ezt.
tegnapelőtt 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!