Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most kezdtem dolgozni egy...

Most kezdtem dolgozni egy munkahelyen. A férfi főnököm rámszólt, hogy túl rövid a szoknyam. Több női kollegam is van, aki hasonló rövidebb szoknyában járnak dolgozni, így én is azért bátorkodtam fel venni. Mi lehet az oka, hogy így ramszolt?

Figyelt kérdés
A többiek nem kaptak ilyen kritikát.
tegnap 20:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert te férfi vagy.
tegnap 20:45
 2/14 anonim válasza:
100%
1, 🤣🤣🤣🤣🤣
tegnap 20:45
 3/14 anonim ***** válasza:
59%

Azért mert a többiek kútba ugranak, te is utánuk veted magad kérdés nélkül?

Munkahelyre ne vegyél fel rövid szoknyát. Azért neked szólt, mert te vagy az új ember, őket meg már unja és alig várja hogy felmondjanak. Örülne is neki, hogy a hülyeséget nem vinné tovább az új.

tegnap 20:51
 4/14 anonim válasza:
100%
Gondolom azt akarod hallani, hogy reád van gerjedve.
tegnap 20:56
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem megijedt hogy ha télen is túl rövid szoknyában mész be akkor mi lesz ott a nyári hőségben.
tegnap 21:02
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Mindenki más előtt szólt neked, vagy külön? Mert bőven lehet, hogy külön szólt más kolléganőknek is.

A másik ok az lehet, hogy ugyanaz a szoknya a te alkatodon prostisabbnak tűnik. Pl. ha fogom ugyanazt a konkrét miniszoknyát, az lehet, hogy egy vékony, szálasabb nőn egy picit térd fölött végződő, egészen korrekt, decens miniszoknya, míg egy jó combos, nagyobb darab nőn már k...s, mert sokkal feljebb ugrik és lehet, hogy csak a popsit takarja (főleg ha ilyen cuppanós anyagú).

tegnap 21:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
1es ha fiúsan öltözködnék akkor meg az lenne a bajotok
tegnap 21:25
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Mert nekik jó a lábuk.
tegnap 21:27
 9/14 anonim ***** válasza:
72%
Dresscode az ismeretlen fogalom???
tegnap 21:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jó lábam van tök formás
tegnap 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!