Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Jó csoportba kérek ilyent.?

Jó csoportba kérek ilyent.?

Figyelt kérdés

Sziasztok. :)

Először is félre értések kedvéért én egy kapcsolatban lévő hetero lány vagyok. De van egy igen kedves legjobb barátom aki homoszexuális neki szeretnék egy normális kapcsolatot, mert eddig sajnos semmi nem jön neki össze. Első körben velem kell beszélgetni mert nem akarom,h újabb sérülést kapjon. 30as éveiben jár.

Mielőtt nekem estek, tudom mit csinálok, tudom, hogy nehéz fejsze stb kérlek kíméljetek meg tőle.

Csak segíteni szeretnék.

Köszönöm szépen. :)

tegnap 21:55
 1/4 anonim válasza:
Mégis miért gondolod, hogy neked kell segítened egy felnőtt férfinak?! Oldja már meg maga az életét! jééézusom te minden lében kanál
tegnap 22:01
 2/4 anonim válasza:
Most fényképes önéletrajzokat vársz, vagy mit kéne tenni?
tegnap 22:32
 3/4 anonim válasza:
Hajrá, ilyen se volt még :D
tegnap 22:38
 4/4 anonim válasza:

Nem kell három naponta kiírni ugyanazt a kérdést, csak azért, mert nem tetszettek a korábbi válaszok. https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1293..

Amúgy ez a legjobb barátod megkért, hogy játsszál kerítőt? Mert ha nem akkor nem kellene beleavatkoznod ebbe. Gondolom fordított esetben te sem örülnél, ha téged akarnának összehozni egy vadidegennel, aki lehet hogy egyáltalán nem jön be neked, és ezután mindenki elég kellemetlenül érezné magát. Azt állítod hogy a legjobb barátod, de mégsem tartod tiszteletben a magánszféráját.

tegnap 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!