Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok párkapcsolatban élő nő,miért van felháborodva ha dolgozni kell járni,közben meg ha azt mondanák nekik,hogy maradjanak otthon és csinálják a házimunkát eltartottként akkor kiakadnának? Akkor voltaképpen mit akarnak a nők?
Van ilyen nő meg olyan nő. Ilyen meg olyan férfi. Van olyan nő, aki szívesen maradna otthon a gyerekekkel, háztartás stb. Olyan is, aki nem. Van, akinek segít a párja ha a nő is dolgozik, és van akinek nem. Rá marad minden.
Olyat is ismerek, ahol a nő dolgozik, főz, és a párja marad otthon és csinál minden mást. Takarít, mos, foglalkozik a gyerekkel (pl tanulás) stb.stb.
Vannak lusta nők és lusta férfiak is.
Ismerek olyat is, ahol a nő 8 órát dolgozik, három gyerek van. A férje semmiben nem segít, max elhozza őket a suliból, oviból ha a felesége nem tud értük menni. Mindent a nő csinál. A férje is dolgozik persze, de amikor haza megy csak ül a tv vagy a szamítógép előtt vagy a haverokkal találkozik. A nő meg úgy néz ki mindig mint a mosott sz..r. És van olyan is, ahol a nő otthon van egész nap a gyerekkel, sétálgat, baratnőzik.. és a férfi takarít meg viszi haza a vacsorát.
Egyik se jó.
Ezeket meg kell beszélni egymás között ha valamiért magától nem megy.
Egyszóval nem csak a nő lehet ilyen, hanem a férfi is.
Sok nő szerintem azért irigy egymásra, mert a másiknak lehet azt, amit neki nem. Férfiban is van ilyen.
🤷
Én nem vágyok erre. Szeretem magam megkeresni a pénzem, nem függnék senkitől. A munkám is szeretem.
Nem érdekel ki van otthon, ki nincs.
Minden féle fajta nő létezik.
N 32
Nem értem, nem ugyan az mondja az egyiket, meg a másikat!
A nők nem szoktak csak úgy felháborodva lenni, ha dolgozniuk kell! Nem tudom, ezt honnan veszed. Akinek meg van agya, képessége, tudása egy jó munkára és nem depressziós, az szeretne karriert építeni nagy eséllyel! Egyszerűen azt akarják, hogy egy férfi és egy nő ugyan annyit dolgozzon a háztartásban, ne a nőnek kelljen 2x annyi időt otthon is a lakásra fordítaniuk, amit egy pasi észre se vesz!
Nem mindenki irigy az otthonülőkre, mert az otthonülőket fogják kidobni 45 évesen, akkor meg nem lesz semmi életképes szakmai tudásuk egy érdemleges munkához. Nem jó biznisz otthon ülni.
Én nem láttam még olyat, hogy valaki azon van felháborodva, hogy dolgozni kell mennie. Max olyat, aki a munkáját nem szereti, vagy szimplán csak kimerítő, és emiatt fáradt. Nyilván ha ezek után még otthon is letol egy komplett műszakot, az nem deríti jobb kedvre.
De ha mindkét fél sokat dolgozik, és fáradt, mire hazaér, érdemes elgondolkodni azon, hogy mit lehet az otthoni feladatok közül kiszervezni. Pl nem főzni minden nap, lehet rendelni, vagy befizetni valahova ebédre, akkor a vacsora már lehet simán valami hideg is, ki mit szeret. Lehet hívni takarítót is, ha ez visz el sok időt, vagy egy klasszikus bejárónőt, aki akar a vásárlást, mosást, vasalást, egyebeket is elintézi. Nálunk ez utóbbi van, nekem ez sokkal szimpatikusabb megoldás, mint hogy akkor ne dolgozzak, hanem csináljam én egyedül az összes házimunkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!