Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért rossz ember lennék ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért rossz ember lennék ha ilyen helyzet miatt már én is csak kihasználnék egy pasit?

Figyelt kérdés
Mindig is az volt az álmom, hogy amerikába költözzek. Voltam ott 20 évesen és beleszerettem. Jelenleg 30 vagyok, itthon nettó 250 ezerért dolgozom gazdasági diplomával. Esélyem sincs külön költözni, anyám nyakán élek. Voltak külföldi próbálkozásaim, de mosogatsz vagy wc-t pucolsz, nagyjából ez a lehetőség ismerős nélkül. Sajnos jelenleg rettenetesen felmentek az árak így bérelni valamit esélytelen találni ha nem vagy gazdag. De akkor is egy helybélit helyeznek előtérbe. Újabban erősen gondokkodom azon, hogy beházasodnék érdekből. Sosem gondoltam, hogy ide jutok. Mit gondoltok erről? Elítélendő?
tegnapelőtt 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor rossz ember lennél, ha a másiknak hazudnál arról, hogy szereted. Ha elmondod, hogy "figyi, azért keresek amerikai pasit, mert ott akarok lakni", akkor korrekt lennél.
tegnapelőtt 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak ezért biztos hogy nem házasodnék, de ha arrafelé tendálsz, ismerkedj olyan körökben.
tegnapelőtt 09:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gazdasagi diplomad van, milyen teruleten dolgozol/van tapsztalatod? Hol elsz? Netto 250 ezer nagyon keves, szerintem boven lenne lehetoseg tobbert dolgoznod. Nekem meg csak gazdasagi diplomam sincs, ketszer ennyit keresek, mint te es csak egy eve vagyok ennel a cegnel.
tegnapelőtt 09:46
 4/9 anonim ***** válasza:
3# és mit dolgozol ?
tegnapelőtt 09:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Folyékonyan beszélsz angolul, mert ha igen, akkor esetleg keress külföldön társkeresőket. De ezzel legyél óvatos. Ezt te tudod, hogy te beáldoznád-e azt, hogy lemondasz a szerelemről egy jobb élet reményében. Nem is feltétlen kell lemondanod mindkettőről. Légy azért nagyon óvatos, bárhogy is döntesz. Hogy ismerkednél amerikaival, társkereső?

#3 Bocsi, hogy én válaszolok. Én Budapesten dolgoztam 2 éve és 230at kerestem, azóta kb ez emelkedett 250-60ra. Barátnőm, illetve családtagom fizetése sem éri el a 330-at sem, egyik Budán dolgozik, másik Zuglóban. Úgyhogy jócskán keresnek az emberek itt is a városban keveset.

tegnapelőtt 09:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak akkor megy, ha folyékonyan beszélsz angolul.
tegnapelőtt 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten konyvelek, 500 nettoert.#3
tegnapelőtt 10:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Újabban erősen gondokkodom azon, hogy beházasodnék érdekből."

Ha tud róla a másik akkor nem elítélendő. Viszont nagyon veszélyes hiszen minden ütőkártya nála van és nagyon sok az emberrabló aki a belső szerveidért megöl, vagy k#rváltat, megver bármikor.

Szerintem sokat többet érsz el azzal hogyha mindenek felett USA-ba akarsz költözni, hogy marhára megtanulod a nyelvet, utána nézel milyen arra az élet és nemcsak a szép oldalát tartod számon! Valamint először is olyan végzettségnek kéne lennie amivel ott érvényesülni tudsz. De ha nem bírsz várni akkor menj ki és takaríts, mosogass. Az is egy kezdet. Olyan nem hiszem, hogy sikerülne miszerint a két szép szemedért a férfi belédesik, rögtön feleségül vesz (ugye maximum 3 hónapig vagy ott mint turista ha netán kirúgnának, nincs vízum és hasonlók), vagy, hogy majd a gazdagabb réteg közül pont veled isnerkedne férfi nemcsak neten, de ott sem.

tegnapelőtt 10:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nyilván valakit kihasználni, megvezeti elítélendő. Elhitetni vele, hogy szereted, és csak érdekből kezdeni vele gáz. De meg is bánnád, bőven visszakapnád az élettől. Az itthoni diplomáddal sanszos, hogy külföldön nem tudnál elhelyezkedni, szóval nem a legjobb melókra kell számítani. Aztán lelkileg rámennél az érdekkapcsolatra. Nem lehet hosszú távon együtt élni úgy érdekből, hogy az ne viseljen meg. Aztán ez nagy rizikó is. Te ott lenném egy idegen országban, nagyon messze mindenkitől akit itt ismersz. Ha rossz pasit fogsz ki, nagy bajban leszel.
tegnapelőtt 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!