Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért rossz ember lennék ha ilyen helyzet miatt már én is csak kihasználnék egy pasit?
Folyékonyan beszélsz angolul, mert ha igen, akkor esetleg keress külföldön társkeresőket. De ezzel legyél óvatos. Ezt te tudod, hogy te beáldoznád-e azt, hogy lemondasz a szerelemről egy jobb élet reményében. Nem is feltétlen kell lemondanod mindkettőről. Légy azért nagyon óvatos, bárhogy is döntesz. Hogy ismerkednél amerikaival, társkereső?
#3 Bocsi, hogy én válaszolok. Én Budapesten dolgoztam 2 éve és 230at kerestem, azóta kb ez emelkedett 250-60ra. Barátnőm, illetve családtagom fizetése sem éri el a 330-at sem, egyik Budán dolgozik, másik Zuglóban. Úgyhogy jócskán keresnek az emberek itt is a városban keveset.
"Újabban erősen gondokkodom azon, hogy beházasodnék érdekből."
Ha tud róla a másik akkor nem elítélendő. Viszont nagyon veszélyes hiszen minden ütőkártya nála van és nagyon sok az emberrabló aki a belső szerveidért megöl, vagy k#rváltat, megver bármikor.
Szerintem sokat többet érsz el azzal hogyha mindenek felett USA-ba akarsz költözni, hogy marhára megtanulod a nyelvet, utána nézel milyen arra az élet és nemcsak a szép oldalát tartod számon! Valamint először is olyan végzettségnek kéne lennie amivel ott érvényesülni tudsz. De ha nem bírsz várni akkor menj ki és takaríts, mosogass. Az is egy kezdet. Olyan nem hiszem, hogy sikerülne miszerint a két szép szemedért a férfi belédesik, rögtön feleségül vesz (ugye maximum 3 hónapig vagy ott mint turista ha netán kirúgnának, nincs vízum és hasonlók), vagy, hogy majd a gazdagabb réteg közül pont veled isnerkedne férfi nemcsak neten, de ott sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!