Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kollégám csak szórakozik-haverkodik vagy tudatalatt akar is valamit?
Figyelt kérdés
Elég jóban vagyunk a kollégákkal a munkahelyen, megy ez a hátbaveregetős, egymást hátbacsapkodós szurkálódás. 6an vagyunk majdnem egylégtérben, egymás melletti irodákban. Akiről szó van a történetben elég furcsán viselkedik azon kívűl hogy csipkelődik folyamatosan meg élcelődik velem. Az utóbbiak azért nem nagy dolgok mert az egész kollégával és kolléganővel szívjuk egymás vérét. Sokszor megsimogatja az arcom, a hátam, hozzá ér a kezemhez, ha megfogom a kilincset és a hátamnál van olyan volt hogy rá tette a kezét a kezemre.. Azokról hogy amikor nem látom folyamatosan bámul ne is beszéljünk. Egy alkalommal amikor valakivel beszéltem ott volt valahol a látókörömben és addig bámult amig feltünően oda néztem és megkérdeztem hogy szeretne-e esetleg valamit mondani és ő zavarában elkezdett nevetni és totál elvörösödött..:)) És ilyen és ehhez hasonló dolgok.tegnapelőtt 21:01
11/12 anonim válasza:
3-as vagyok és én sem értem, meg is jegyeztem, hogy miért hagyod neki a simogatást, érintéseket. Egyébként te voltál hozzá bunkó mert mindjárt azt írtad, hogy b_sz_tl_n és arra írta, hogy b_sz_sd meg magad ha akarod. Meg lehet érteni, hogy tetszettek egymásnak, működik a kémia, sőt még azt is flörtöltök, de ha ő megkérdezés nélkül simogat és rád rakja a mancsait az valóban arra utal, hogy nem tisztel téged. Persze lehet hamarosan randira hív, vagy haveri alapon mint szóba hoztam beültök sütire. De ha igazán megfogtad volna és becsülne mint munkatárs nő egyaránt akkor megkérdezés nélkül nem ért volna hozzád egyszer sem. Képzeld el azt a helyzetet, hogy milliók női szexuálisan zaklatva vannak és pont úgy kezdődik, illetve hasonlóan mint nálad. Lassan adagolják, nem sietnek és amikor a nő mégse vesz benne részt, meggondolja magát, vagy más férfi érdekli akkor képesek lek_rvázni, mondják, hogy te kezdted, direkt kéreti magát a nő. Nagyon vigyázz mert megütheted a bokád.
12/12 anonim válasza:
Leginkább csak szórakozik. De az is lehet, hogy akar valamit. Ennek azért záros határidőn belül ki kellene derülnie. Ha 1-2 hónapon belül sem történik előrelépés, akkor szórakozik. Vagy nem akar belemenni munkahelyi kapcsolatba, ami érthető lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!