Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Láttatok valaha idős leszbikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttatok valaha idős leszbikus párt ?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 12:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Élőben még fiatalt sem
tegnapelőtt 16:22
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Én olvastam egy felmérést, ami alapján a stabilitási rangsort valahogy úgy kell elképzelni, hogy a legtartósabb, legstabilabb kapcsolat az a homoszexuális férfiak párkapcsolata egymással. Aztán a következő a heteroszexuális kapcsolat volt, férfiak nőkkel párkapcsolatban. És a legkevésbé stabil, legtöbb vitát és gyűlöletet, szétválást és balhét okozó az pedig két leszbikus nő kapcsolata egymással. Ezek átlag számok voltak, szóval biztosan bárki ismerhet kivételeket, eltéréseket. A következtetéseket pedig mindenki vonja le saját maga. De azért kicsit súgok, főképp arra gondolok hogy a jelenkori mainstream közvélekedés szerint, hát még eszerint az oldal szerint szinte minden esetben a férfi a hibás mindenért, a nő pedig áldozat. Talán mégsem ennyire fekete fehér a kép?
tegnapelőtt 19:33
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
Igen, egyszer a vonaton a négyes ülésblokkban velem szemben ültek. Aranyosak, mosolygósak voltak, kb 65 év körüli nők. Valahogy éreztem, hogy nem csupán barátnők.
tegnapelőtt 20:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
12. Sokat lattam leszbi noket veszekedni, iszonyat feltekenyek egymasra , balhe -balhe hatan.. szerintem sokszor ossze is verekednek.
tegnapelőtt 20:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja én is ilyen verekedős dromedárokat ismertem. Közönséges, nagyhangú, balhés, antiszociális. Utálta őket mindenki, ki be járt a rendőrség is. Csak nem akartam mondani, mert ismerek egy nagyon cuki leszbikus párt is, és amit róluk tudok, átlagon felül jó fej és rendes mindkét fél. Szóval így 50-50 a jó és rossz tapasztalat. De közben láttam azt a bizonyos statisztikát is, szóval...
tegnapelőtt 20:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Én egyet ismerek, ők cukik. Kb 60 évesek, mindketten nagyon aranyosak és chillesek. Két nagyon nőies és elegáns néni.
tegnap 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!