Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiként, mennyire tolerálnád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként, mennyire tolerálnád, ha a barátnődnek ilyen étvágya lenne?

Figyelt kérdés
Egyáltalán telne egy ilyen nőre? Mármint a hobbijára. https://www.youtube.com/watch?v=r-fV0eHaV_4

tegnap 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Ömm… Miért neked kellene a páros hobbijára költeni? Ennek a nőnek gyanítom ez a munkája része, ki tudja magának fizetni. Nem ez az átlag étvágy, valószínűleg neki ez a zabálás videókba tartalom, aztán ki is hányja. Ezek ilyen challange videók, ő sem eszik ennyit minden nap. Normális esetben a férfiak sokkal többet esznek, sok drága húst, mégse hallottam még visszafelé nőknek címezve, hogy hogyan tolerálod a párod étvágyát…
tegnap 14:38
 2/4 A kérdező kommentje:
1. Nekem 10-ből 5 csajom sportos/sportoló volt. Na azok mellett mertem volna egy jóízűt enni. :( Csak titokban lehetett.
tegnap 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
A voros hus nagyon egeszsegtelen ha rendszeresen fogyasztja valaki.
tegnap 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
30%

Kit érdekel?

Az ágyban teljesítsen jól.

tegnap 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!