Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valójában a pasik ingyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában a pasik ingyen cselédet keresnek, akit meg is lehet izélni?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdem, mert nem láttam még eddig önellátó férfit aki mos, főz, takarít saját magára.

Könnyebb egy nővel az életük, hiszen a nők e belenevelték már gyerekkorban hogy szolgálják ki a környezetüket.

Csak légyszíves ne olyanok válaszoljanak ide, akik mosnak főznek takarítanak férfi létükre, mert nem hozzájuk szól a kérdésem. Köszi.

jan. 20. 01:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
16%
Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy a nők meg élő ATM-et keresnek. Mégis miért jók neked az ilyen ostoba gondolatok?
jan. 20. 10:42
 22/29 anonim ***** válasza:
91%

22

Igen, ha már semmivel nem tudják indokolni, akkor jön a "szeretetből kiszolgálás". Nos, akkor kezdheti is az, aki ezt mondja. Mosson, főzzön, takarítson a barátnőjére, hisz szeretetből ennyi igazán elvárható.

jan. 20. 10:55
 23/29 A kérdező kommentje:

21!

Nem vagytok ti pasik olyan pénzesek hogy amiatt akarjunk titeket....

A gazdagság évi 4-5 nyaralásnál kezdődik, márkás drága ruháknál, dolce gabanne parfümnél, 2 nyaralónál, teslánál és egy budai villánál személyzettel együtt.

Az nem ATM hogy a legtöbben fennakadtok egy mozi belépő árán.

jan. 20. 10:56
 24/29 anonim ***** válasza:
96%

Én örömmel megcsinálom a házimunka 100%át, elvagyok a homeofficeos, nem megterhelő munkammal, megkeresem a kis netto 600ezremet, és ennyi. Nem keresek jól, nem is vágyom nagy karrierre. A ferfitól, viszont elvárom, hogy keressen jól ezert cserébe, és biztositsa a megfelelő mennyisegü pénzeszközt ahhoz, hogy megteremthessem az "otthon melegét", és elvárom, hogy olyan eletszinvonalat nyujtson, ami megfelel az elvarasaimnak. (Nyaralás, megfelelő minősegü etelek, lakhatas stb, sorolhatnám.)

Ahogy itt olvasom a kérdeseket, eleg sok férfi, ilyen nőre vágyik, mint amilyen én vagyok, simulékony, szervilis tipusra. De mindezt ingyen, és nulla energia befeketetessel akarják, majd csodálkoznak, hogy nincs ilyen nö. 🤷‍♀️

Na most kérdem en, azok a nők, akik ezt ingyen megcsinálják, és mellette dolgoznak munkahelyen, akár kemény fizikai munkát is...ők miért teszik? Miért nem szakitnak? Mi benne nekik a buisness? Mert azt értem, hogy a pasinak ennél mincs kényelmeyebb, de a nőnek, mi ebben a nyereség? És mégis, sok ilyet látok..

jan. 20. 11:56
 25/29 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem az a gond, hogy sok férfi nem akar választani a modern és a konzervatív felállás közt, hanem mindkettőből kimazsolázza azt, ami neki tetszik…

A helyzet az, hogy vagy konzervatív nőre vágynak, de akkor ők is hozzák a konzervatív férfi szerepet: ontják haza a pénzt, magas színvonalon eltartják a családot, a feleségnek és a gyerekeknek egy pillanatra nem kell aggódniuk a pénz miatt stb. Így egy egészen valid elvárás az, hogy a nő “megteremtse az otthon melegét” aka főzzön, mosson, takarítson mindenki után.

Vaaaaagy, lehet modern párkapcsolatban élni, ahol felezzük a számlákat, a nő is dolgozik, karrierje van, pénzt keres, de akkor rohadtul megfogja a pasika is a seprűt meg a mosogató szivacsot. Ja és nem kérésre meg nem “segítségként”, hanem mert ez a feladata.

jan. 20. 12:20
 26/29 anonim ***** válasza:
63%

Nem mindenki, de aki igen, az megtalálja azt, akit annak lehet tartani. Ennek nagyon egyszerű a magyarázata, sok nő Csernus után szabadon (pedig nagyon nem bírom pt se) egyszerűen szeretetku..va és ezért megtesz bármit.

Szoktam főzni (jobban is mint a legtöbb nő), mosogatni, takarítani. Mosni nem szoktam, vagyis a mosást általában a feleségem teszi be, de kivenni, teregetni, száraz ruhát összeszedni, hajtogatni szoktam. A mosást is csak azért nem szoktam elindítani, mert az asszony szereti eldönteni, hogy épp mikor mit akar mosni. :D

jan. 20. 13:15
 27/29 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván vannak olyan férfiak, akik nem, akik képesek ellátni magukat, mosnak és főznek magukra, és nem is retekben élnek. DE sajnos az a helyzet, hogy a többség vagy eleve ezt várja egy kapcsolatban, hogy a nő takarítson, meg főzzön, vagy egyre inkább, szép lassan belustulnak, és hiába voltak képesek tökéletesen kimosni a ruháikat, egy idő után valahogy a nő úgyis jobban tudja, úgyis szebben, úgyis gyorsabban megvan vele. És ez borzasztó lelombozó. Ezt a jelenséget amúgy weaponized incompetence-nek hívják, nem új jelenség.
jan. 20. 13:18
 28/29 anonim ***** válasza:
67%

"Szoktam főzni (jobban is mint a legtöbb nő)"

Ezt miért kell hozzátenni? Az főz jobban, aki többet csinálja. Az sem árt, ha érdekli. A nők nem születnek úgy, hogy jobban főznek.

jan. 20. 16:57
 29/29 anonim ***** válasza:
7%
#28 Hogy legyen mivel triggerelni a femináci hadat, ami a válasz értékelései alapján működik is. :D
jan. 21. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!