Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában a pasik ingyen cselédet keresnek, akit meg is
lehet izélni?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert nem láttam még eddig önellátó férfit aki mos, főz, takarít saját magára.
Könnyebb egy nővel az életük, hiszen a nők e belenevelték már gyerekkorban hogy szolgálják ki a környezetüket.
Csak légyszíves ne olyanok válaszoljanak ide, akik mosnak főznek takarítanak férfi létükre, mert nem hozzájuk szól a kérdésem. Köszi.
Az 1-es mentalitása nagyon taszító. Egy önző magának való nő lehetsz. Önzetlen, Odaadó szeretetre biztosan nem vagy képes az írásod alapján, így jobb is ha egyedül maradsz. Max. érdekkapcsolat való neked.
jan. 20. 06:53
12/29 anonim válasza:
Voltam egyszer egy gyülekezet nyaralásán, ahol ebédnél négyesével ültünk egy-egy asztalnál. Hát nekem nagyon fura volt, hogy egy pasi nem volt képes szedni magának levest, és kifejezetten elvárta, hogy egy kb. idegen nő az asztaltársaságból szedjen neki. Még csak nem is voltak családtagok, se közelebbi ismerősök, max. csak a gyülekezetből.
jan. 20. 07:05
13/29 anonim válasza:
Az 1-es kihagyta, hogy még a pasas szüleit is a nőnek kellene pelenkázni, etetni, stb. adott esetben, elvégre mégis csak ő a nő.Fordítva ez sosincs így.És 32 év munka tapasztalat után talán láttam 3 esetet, amikor a férj ápolta a magatehetetlen állapotban lévő feleségét.Inkább a nők ápolták a férjüket, vagy az élettársukat.Tehát lehet vitatkozni, hogy ki is a kényelmesebb, önzőbb nem 11-es.
jan. 20. 07:21
14/29 anonim válasza:
Ha idióta pasikat választotok és évekig mellettük is maradtok az a ti bajotok.
De ma már sőt már 40 éve ez nem így van.
Ahogy írták öreganyáink talán még így éltek. De már a most 60 éves anyám sem így élt apámmal.
jan. 20. 07:23
15/29 anonim válasza:
Sok esetben igen. Kevés férfit ismerek, aki hajlandó kivenni a részét a házimunkából.
jan. 20. 07:37
16/29 anonim válasza:
Többségében igen, a nők meló mellett továbbra is a házimunka robotját csinálják. Saját példámból kiindulva az a helyzet, hogy mi nők b@sszuk el. A kapcsolat elején elkényeztetjük a nagy rózsaszín ködbe a férfit, az meg szépen megszokja. A szabályokat már az elején kell lefektetni. Most 30+os fejjel már nem lennék ennyire ostoba, mint 20 évesen. Ha a férfi nem vevő a munkamegosztásra, akkor fel is út le is út. Inkább vagyok egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.
jan. 20. 08:15
17/29 anonim válasza:
4
Éppen ezt akartam írni 🤣
jan. 20. 08:21
18/29 anonim válasza:
Szerintem egy bizonyos intelligencia felett nem. Persze, Borsod alsón megszokták a nemi szerepeket, de Pesten én több jobb példát láttam mint rosszat. Az én párom ugyanúgy mos, főz, takarít, ahogy egyedül is tette előttem.
jan. 20. 10:10
19/29 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire altalanos, a parom egyaltalan nem ilyen.
Egyetem alatt vegig dolgoztam en is es o is, mellette meg szinten kepzest csinaltam, akkor o vitte a hazimunka nagy reszet keres nelkul. Neha meg o noszogat engem, hogy mosogassak el pl, szoval😅
jan. 20. 10:13
20/29 anonim válasza:
#16 Tökéletesen igazad van. Én is elkövettem ezt a hibát, pedig barátnőm figyelmeztetett: "ne kurvítsd el a fiút"... Mire felocsúdtam, már komplett csicska voltam, és még a költségekbe sem szállt be. Eltartott egy ideig, mire sikerült leépíteni. Soha többet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!