Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Online hosszú ideje pikáns...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online hosszú ideje pikáns csetek, képekkel. Mi várható első alkalommal szexben a pasi részéről? Van olyan, hogy nagyon hamar elmegy? Mitől függ?

Figyelt kérdés
jan. 17. 23:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10# ismerjük egymást, találkoztunk már, csak akkor nem volt alkalmunk közelebb kerülni
jan. 18. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Az hogy találkoztatok már, nem jelenti azt, hogy ismeritek egymást😁

Továbbra is tartom a véleményem, egy ostoba liba vagy, akinek elég online képet küldözgetni és már dobja is szét a lábát.

jan. 18. 15:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A nagyon hamar elmegy dolog attól függ, hogy hány éves. Ha fiatal, akkor hamar elmegy. Ha kiveri előtte kétszer vagy te kivered neki, akkor harmadszorra már nem fog hamar elmenni.
jan. 18. 16:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát bármi lehet. Nekem is előadta egy pali, hogy milyen jókat fogunk dugni, mondta is, hogy ne talizzunk előtte, hogy ne legyenek érzelmek, mert neki csak a jó szex kell. Aztán amikor ment volna a menet, nem állt fel neki :D Egy órán keresztül verte magának és így sem. Majd amikor hazaértünk írta hogy úgy tűnik neki nem elég az hogy először találkoztunk, kellett volna egy rendes tali is :D Hát én felvetettem bas.zod...
jan. 18. 22:34
 15/15 A kérdező kommentje:
14# minek kellett volna a tali neki? Hogy jobban megismerjen?
jan. 18. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!