Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan engedjem el őket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el őket gondolati szinten?

Figyelt kérdés

Napközben tanulok, teszem a teendőim, esténként meg mindig eszembe jutnak azok, akikkel nem jöttem össze/megbántottak/nem szerettek meg. Nem sok van, de 2-3 ember rendre eszembe jut. Valakivel pl én vetettem a köztünk lévő dolgoknak véget mert borzasztó rossz volt vele. Eszembe jut, milyen lett volna meglátogatni (külhoni magyar) mennyi tervünk volt, hogy síeltünk volna, túráztunk volna, rengeteg tervünk volt közösen...

Van egy másik, annál pedig baromira zavar, és irigy vagyok (bevallom) neki van barátnője, akit ismerek is. Nemtudok túllépni azon, hogy neki nem kellettem (nem szeretett belém sok hónap után) de ő vígan él. Azóta eltelt 2 év, és én még a közelébe se voltam hogy szerelmes legyek.

Szóval fél éve nem randiztam, akivel akkor voltam, életem legkedvesebb embere volt, de eltérő élettervek miatt befejeződött vele is. Azóta se szex, se randi, talán az önbecsülésem miatt ábrándozok róluk?

Gyenge önbecsülés+ vágyak+ magány?

De akkor hogyan űzzem ki a fejemből őket? Nincs többé szerepük az életemben, úgy érzem továbbléptem de "mégse". Dating appolni nem akarok, pedig onnan lenne vagy 100 jelentkező, de ehh..

Szóval mit tegyek, hogy ne legyenek a fejemben esténként?

AZ ölelés,az odaadás, meg párkapcsolat hiányzik. 3 éve vagyok egyedül már

24/L

tegnap 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
"Gyenge önbecsülés+ vágyak+ magány?" - Javíts az önbizalmadon, találd meg önmagad és ismerkedj. Szerintem az egó miatt gondolsz rájuk, vagy rossz a kötődési minta.
tegnap 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem a múltban kellene élni. Valahogy ezt a fejedben először rendbe kéne rakni a dolgokat.

Pl, akivel rossz volt, milyen lett volna a többi találkozó? Rossz, miért romantizálod, ha eleve is pocsék volt. Ebbe semmi logika sincs. A másik srác meg, ez az egó, el kell engedni.

tegnap 22:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Az sokat segített volna ha várakozás helyett ismerkedtem volna. De az a baj évek óta más vagyok. Régen minden ujjamra volt valaki, most pedig már nem jönnek oda. Kicsit bezártam és nem látom ezek után magam olyan fszán mint régen. Kifelé van karizmám de belül amúgy nagyon leértékelem magam, részben miattuk is. Mert mindig az volt a vége hogy semmi baj nem volt velem, de “nem voltam elég jó hogy szeressenek”

Sose jeleztek felém bajt

tegnap 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Képzel el én is évekig voltam ebben az állapotban :( És amit az első válaszoló írt az mind rám illett, akkoriban. Utána elkezdtem dolgozni ezeken és elmult. De sok lelki munkák volt benne.
tegnap 23:09
 5/7 AzImi ***** válasza:
Pedig tovább kell lépned. Én úgy gondolom fontos, hogy át gondold a dolgokat, hogy mi az amit esetleg rosszul csináltál és mi az ami nem a te hibád volt. Tehát az nem baj, hogy eszedbe jutnak mert ezt le kell zárnod magadban, szükséges, hogy végig tudd gondolni a dolgokat. Ha már úgy érzed le tudtad zárni, akkor jöhet a következő, remélhetőleg az utolsó akivel már örökké együtt maradhattok.
tegnap 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:

én legalább 4éve vagyok egyedül, de már nem tudom pontosan azota se vettem rá magam h legyen valakim, és ilyen tendenciában nem is lesz... mindegy is...

F

ma 00:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Pokoli ez az állapot én is tanúsítom. Valahogy azért próbálj ismerkedni, vagy szinten tartani magad mert nagyon önromboló a folytonos múlton rágódás, nem szabad mélyre süllyedni.:(
ma 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!