Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valaki megszólított ismerkedési célból, és nemet mondtatok, amit később mégis "megbántatok"?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
A nemet nem bántam meg, de azt igen, hogy iszonyú tapló voltam vele, mert pont nagyon szar napom volt. Eskü ha megint látnám és felismerném, bocsánatot kérnék😂 (De akkor se mennék el vele randizni.)
tegnapelőtt 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem, mert engem kis huszonéves srácok szoktak leszólítani, és nem tudom, mit kezdhetnék egy nálam tíz évvel fiatalabb pasival.
tegnapelőtt 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem volt még ilyen. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor szólítottak le, de egyszer se bántam.
tegnapelőtt 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Hűséges típus vagyok.
tegnapelőtt 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Velem nem volt ilyen még fiatalabb koromban sem, mert sose voltam az a kimondott szépség.
tegnapelőtt 21:24
 6/9 A kérdező kommentje:

mindenkinek ment a zöld kéz.

#2 Akkor biztos jól tartod magad, hogy huszonévesnek néznek :D

#4 ezt nem értem. Volt olyan, hogy nemet mondtál, de csak amiatt, mert volt párod és hűséges vagy? De amúgy igent mondtál volna? Vagy hogyan értelmezzem? :)

tegnapelőtt 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 igen de ez asszem nagyrészt a genetikán múlik. Meg néha kicsit zavaró tud lenni, hogy fiatal lányként kezelnek az emberek.
tegnapelőtt 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:
2* is volt ilyen. De talán így volt a helyes...
tegnapelőtt 22:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem is megszólítást bánok, hanem mi randiztunk is párszor. Nagyon rendes, helyes srác volt, de úgy éreztem, nincs meg a kémia.

Mai fejjel már tudom, hogy ez azért volt, mert vittem tovább a szülői mintám és az apámhoz hasonló "rosszfiúkat" kerestem. Aki szimpi, izgi, cserébe akkor is lódít ha kérdez és lelkiismeret furdalás nélkül szédít más nőket.

Mai fejemmel tudom, hogy azért nem éreztem a kémiát, mert az a srác halál normális volt, nyugis, megbízható. Vannak közös ismerőseink, ő is ismerősöm fb-n. Látom, hogy szép élete van, a felesége, gyereke a mindene. Ezt az egy srácot bánom, hogy kihagytam. Pedig nagyon próbálkozott anno és külsőleg is tetszett, csak akkor úgy éreztem, hogy hiányzik az a kis plusz.

tegnap 08:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!