Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen nyíltan megmondani, hogy valaki azért hagyta ott az előző párját, mert nem szexelt vele eleget?
Vagyis én azt figyeltem meg, hogy társaságban mindig olyan bullshit jellegű, megkerülő választ illik adni arra, hogy valaki miért vált el vagy szakított. Ilyeneket, hogy "nem egyeztek a terveink", "elfejlődtünk egymás mellett", "eltávolodtunk egymástól", stb, de azt nem mondja senki, hogy "nem feküdt le velem egy éve, nem volt jó az együttlét, megyek keresek olyant, akinek nem fáj a feje". Pedig ez egészséges dolog, hogy lehessen szexelni. Mégsem szabad így nyíltan kimondani.
Kicsit olyan ez, mint mikor állásinterjún is kérdezik miért szeretne váltani és akkor ott is ilyen szép dolgokat kell mondani, hogy "új kihívásokat keresek" vagy "a cég profilja nagyon felkeltette az érdeklődésem", pedig az esetek túlnyomó többségében csak arról van szó, hogy több lóvé kellene és váltással érem el.
Szerintem ezeket a válaszokat (ha a szex gyakorisaga is all a háttérben) azért mondja az illető, mert nem szeretné nagyon kibeszélni a volt párját, illetve ha el is mondja a valóságot, gondolom csak a hozzá nagyon közel álló embereknek.
Velem is volt ilyen nőként és egy idő utan után nem mukodott, de nem kötöttem mindenki orra alá. Így alakult. Viszont azt megtanultam, hogy erről a párunkkal beszélgetni kell mielőtt évek mennek el, nemhpgy házasság család lesz belőle aztán utána derülnek ki a különbözőségek. Persze ez sem garancia semmire, de a kommunikáció fontos, akár kényelmetlen akár nem.
Kicsit túlzásba estem a választ illetően😅
Mert ezek privát dolgok, senkinek semmi köze hozzá. Mindenkinek a magán privilégiuma, hogy az okokról mennyit tár fel harmadik félnek. Én akkor sem érezném fairnek a másikat kiteregetni, ha csak ő volt a hibás.
Másrészt aki meséli, nyilván mindig a másikra húzza a vizes lepedőt. Így ha hallok is ilyet, akkor is fenntartással kezelem.
Harmadrészt: igen, állásinterjún is bullshit a hasonló kérdésre adott válasz. Viszont mivel ott szakmai témáknak kéne szerepelni, ezért ott különösen rühellem. De rájöttem, hogy a teljes őszinteséget nem díjazzák az önmagukat qrva műveltnek tartó interjúztatók, így megkapják tőlem is, amit akarnak: a bullshitet. Hazudni nem szeretek, ezért olyat mondok, ami igaz ugyan, de általában nem a fő indok. Amúgy ilyen alkalmakkor sem szeretem az aktuális vagy előző cégem belső ügyeit kiteregetni. Semmi közük hozzá.
F
Mivel senkinek semmi köze hozzá, nem, nem illik megmondani.
Mi sem illettünk össze exemmel, mégsem mondom azt, hogy amúgy a merevedési problémái miatt szakítottam vele, mert nem vagy bunkó.
Persze, hogyha azt akarod, hogy tapintatlan tahónak nézzenek, teregesd ki a szexuális életed, hogyne.
N0rbi a privátodra: ez egy ANONIM oldal, miért ne írhatnám le? Felismer bárki? Nem.
(ezért sem ott válaszolok, mert kiírja a nevemet, de itt nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!