Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire igaz az, hogy fiatala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az, hogy fiatalabb fiút valamivel könnyebb meghódítani?

Figyelt kérdés
Majdnem egy évvel fiatalabb nálam, eggyel alattam jár a gimiben. Nagyon jó fej, elég hamar beleestem, szoktunk elég sokat dumálni, múltkor egymás mellett ültünk egy iskolai filmes esten és kommentáltuk a film dolgait, meg nevetgéltünk stb... Van hogy lájkolgat dolgokat facebookon. Meg van ilyen és ehhez hasonló "jelek". Szóval ezek jelek? És mennyire van könnyű/nehéz dolgom? Magasabb is vagyok nála, ez hátrány?
2010. nov. 7. 11:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hátha szokott lájkolgatni, akkor már tuti belédesett. Én is azok marhaságait szoktam jellemzően lájkolgatni, akibe szerelmes vagyok, így adok jelet. De így ám!
2010. nov. 16. 20:16
 12/13 anonim válasza:
ha neked is tetszik és be jön jöjjetek össze én azt mondom
2010. nov. 17. 06:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha tudtok együtt nevetni meg jól érezni magatokat az már félig járás. Csak őszintén!
2010. nov. 17. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!