Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapjan, nem akar elengedni engem?
Figyelt kérdés
En sem akarom elengedni ot de sajnos van valami mindkettonk reszerol ami miatt nem lehetunk egyutt (Atmeneti betegseg, atmeneti rossz korulmenyek) most ezert elbucsuztam tole nagyon szepen.
Viszont neki a valasza nem bucsu volt hanem kerdezett valamit hogy mi miert van, es elmondta hogy miert ilyen, a vege a par soros mondatainak "..." volt.
Nem irtam mar ra vissza, de ugy erzem ha azt akarna vege legyen o is mondott volna legalabb egy sziat de nem mondott hanem csak azt probalta elmondani miert ertsem meg ot. Es ...-ot sem szokott irni soha.
Szerintetek?
dec. 31. 13:31
A kérdező szavazást indított:
Nem akar elengedni
Ettol fuggetlenul elengedhet
3 szavazat
1/4 A kérdező kommentje:
Ő a férfi én a lány.
dec. 31. 13:31
2/4 anonim válasza:
Azt írtad, valami átmeneti dolog az ok. Mit takar az, hogy átmeneti? Mennyiben jelent az megoldást, hogy kitartotok egymás mellett, míg ez az átmeneti dolog fennáll?
3/4 anonim válasza:
Ha mindketten igazán szeretitek egymást, akkor sem egy betegség sem rossz körülmények nem állnak közétek, minden egyéb csak kifogás. Főleg, ha mindketten nagykorúak vagytok már.
4/4 anonim válasza:
Jól értem, hogy írásban szakítottál vele? A párkapcsolat az jóban-rosszban. Ha neked csak jóban kell, akkor ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!