Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélendő, ha valaki nyűgnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő, ha valaki nyűgnek érzi a párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ennél a témánál úgy látom nagyon nagy a kontraszt aközt, hogy mit mutatnak a médiában és mi van a valóságban. A közvéleményben a szerelem minden pozitív dolog eredőjeként van bemutatva és hogy mindenki feloldódik benne, csak pátosszal szabad beszélni a párjáról és magáról a párkapcsolatról. Valóságban meg legalábbis én úgy érzem, hogy sokszor nyűg és fárasztó az egész. Elég sok mindent fel kell adni a kényelemből és ami leginkább nehezemre esik, hogy a másik családját, szüleit, rokonait elfogadni és menni ilyen eseményekre, amikhez semmi kedvem, inkább pihennék vagy csinálnék magamnak más programot. De ha ezt nyíltan kimondom akkor annyira elítélnek és elhordanak mindenféle rossznak. Szóval egyedül én érzem fárasztónak az egészet, mindenki más annyira élvezi?

dec. 31. 10:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
a te dolgod, nem vagy egyedul találsz magadnak valaki hasonlot és kész vagy egyedul maradsza, a te dolgod
dec. 31. 10:22
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Nézz szét hány boldog párkapcsolatot látsz? 😁 Ne foglalkozz vele mit vár el a társadalom, mit gondolnak az emberek, élj úgy ahogy neked jó én is így teszem.
dec. 31. 10:23
 3/18 anonim ***** válasza:

Ezért kár lemondani róla.

Nincs mindenkinek nagy családja, rokonsága, és vannak olyanok is, akik megértik, hogy te olyankor inkább maradsz otthon.

dec. 31. 10:24
 4/18 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem, ha igazán és mélyről jövően szeretsz valakit, akkor fel sem merülnek benned ezek a kérdések. Ilyenkor mindig az jut eszembe, amikor a párom azt mondja, hogy én vagyok az első az életében, akivel mindent nagyon szeret csinálni és teljesen mindegy neki, hogy hol vagyunk, csak az számít, hogy velem van. És ez nem nyálas szöveg, tényleg így is gondolja már kilenc éve. Ebből kifolyólag sosem érzi nyűgnek, hogy ha családi összejövetel van, sőt, ha az ő családjához megyünk, utána mindig megköszöni, hogy "elviselem" őket, de én részemről sem érzem nyűgnek a családját.
dec. 31. 10:27
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
De, a járulékos rokonság mindig nyűg, főleg amikor jönnek az elvárások, kavarások a háttérben.
dec. 31. 10:31
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
#5 Ez csak akkor van így, ha a család kavarós vagy a pár beengedi annyira az életébe a családot, hogy megengedje, hogy beleszóljanak az életükbe. Nálunk szerencsére egyikőnk sem engedné, de nem is ilyenek a szüleink (igaz, csak édesanyáink élnek)
dec. 31. 10:35
 7/18 anonim ***** válasza:

Az is elgondolkodtató, miért tetted ki ezt a kérdést gykra. Ha én kiállok valami mellett akkor azt nem boncolgatom.

Az én szüleim 40 éve vannak együtt. Ez sírig tartó kapcsolat. Ők is ezt látták a szüleiktől. Hasonló előnyös viselkedésmintákat veszünk fel a szülőktől, mi pedig azokat az értékeket próbáljuk továbbvinni. Generációk közt vannak különbségek. Egy 20on éves csajnál már ütközhetnek a nézeteink annyira, hogy belássuk nem illünk össze. Én egy csóró családból származom. Viszont úgy hozta a szerencse, hogy nem kell szűkölködnöm. Ügyesen bánok a pénzzel. Ami elrettent a kapcsolattól, hogyha egy hoszútávú kapcsolat mégis tönkre menne, akkor osztoznom kellene egy olyannal, akinek előtte semmije nem volt.

dec. 31. 10:43
 8/18 anonim ***** válasza:
77%

A kérdés kifejtése alapján maximálisan egyet kell értsek.

De ettől függetlenül én még szeretnék párkapcsolatot, mert az alkalmizás és a nyitott kapcsolat nem igazán működik, pláne nem találni hozzá normális nőt.

39/F

dec. 31. 11:03
 9/18 anonim ***** válasza:
51%

Nem vagy alkalmas párkapcsolatra ennyi. Azzal nincs gond egyáltalán, de azzal már igen, hogy kijelented mások előtt, hogy a párkapcsolat nyűg és fárasztó a rokonsággal együtt lenni. Úgyhogy szerintem azért kapod a negatív értékelést mert másokat bántasz meg. Nem kell előjönni olyanokkal, elég azt mondani, hogy neked jó egyedül, nem látod a perspektívát benne és kész. Persze ha nem hagyják abba akkor le kell őket állítani.

Egyébként tévedésben vagy mint sokan mások. Azok a párkapcsolatok amelyek nem működnek nem azért olyanok mert alapjáraton nem éri meg benne lenni hanem azért mert a két ember rontja el ilyen-olyan módon.

Vagyis nagyon gyenge kifogás, hogy amiatt nem akarsz párkapcsolatban lenni mert kb. mindegyik rossz.

Nyilván a tiéd nagyon az lenne hiszen nem vagy alkalmas rá, de annak nincs köze más párkapcsolatok dinamikájához.

Azon a két emberen múlik mit hoz ki belőle mint már lejegyeztem.

dec. 31. 11:25
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
Én nem érzem nyűgnek, csak sokkal jobban érzem magam egyedül. Mindenki éljen úgy, ahogy akar.
dec. 31. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!