Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha valaki nyűgnek érzi a párkapcsolatot?
Ezért kár lemondani róla.
Nincs mindenkinek nagy családja, rokonsága, és vannak olyanok is, akik megértik, hogy te olyankor inkább maradsz otthon.
Az is elgondolkodtató, miért tetted ki ezt a kérdést gykra. Ha én kiállok valami mellett akkor azt nem boncolgatom.
Az én szüleim 40 éve vannak együtt. Ez sírig tartó kapcsolat. Ők is ezt látták a szüleiktől. Hasonló előnyös viselkedésmintákat veszünk fel a szülőktől, mi pedig azokat az értékeket próbáljuk továbbvinni. Generációk közt vannak különbségek. Egy 20on éves csajnál már ütközhetnek a nézeteink annyira, hogy belássuk nem illünk össze. Én egy csóró családból származom. Viszont úgy hozta a szerencse, hogy nem kell szűkölködnöm. Ügyesen bánok a pénzzel. Ami elrettent a kapcsolattól, hogyha egy hoszútávú kapcsolat mégis tönkre menne, akkor osztoznom kellene egy olyannal, akinek előtte semmije nem volt.
A kérdés kifejtése alapján maximálisan egyet kell értsek.
De ettől függetlenül én még szeretnék párkapcsolatot, mert az alkalmizás és a nyitott kapcsolat nem igazán működik, pláne nem találni hozzá normális nőt.
39/F
Nem vagy alkalmas párkapcsolatra ennyi. Azzal nincs gond egyáltalán, de azzal már igen, hogy kijelented mások előtt, hogy a párkapcsolat nyűg és fárasztó a rokonsággal együtt lenni. Úgyhogy szerintem azért kapod a negatív értékelést mert másokat bántasz meg. Nem kell előjönni olyanokkal, elég azt mondani, hogy neked jó egyedül, nem látod a perspektívát benne és kész. Persze ha nem hagyják abba akkor le kell őket állítani.
Egyébként tévedésben vagy mint sokan mások. Azok a párkapcsolatok amelyek nem működnek nem azért olyanok mert alapjáraton nem éri meg benne lenni hanem azért mert a két ember rontja el ilyen-olyan módon.
Vagyis nagyon gyenge kifogás, hogy amiatt nem akarsz párkapcsolatban lenni mert kb. mindegyik rossz.
Nyilván a tiéd nagyon az lenne hiszen nem vagy alkalmas rá, de annak nincs köze más párkapcsolatok dinamikájához.
Azon a két emberen múlik mit hoz ki belőle mint már lejegyeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!