Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a távkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a távkapcsolatról? Kor, és nem

Figyelt kérdés
29 vagyok

dec. 31. 10:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Felejtős.

Nem tini vagyok már, hogy pár szerelmes üzenettel be tudjam érni hetekig, hónapokig, vagy akár csak több napig.

Én a nőmmel akarnék együtt élni már, és gyereket sem lehet vállalni és nevelni külön élve - feltéve, hogy normális, hagyományos család a cél. Márpedig nekem az lenne.

39/F

dec. 31. 11:00
 12/24 anonim ***** válasza:
56%

#11 Dehát ki mondta, hogy örökké távkapcsolatban kell élni?

Én is neten ismertem meg a párom és az első két év nagyon fura volt, hiszen ahogy írtam már, két évig csak hétvégente voltunk együtt, de aztán megoldottuk és milyen jól tettük, imádunk együtt élni.

dec. 31. 11:11
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

#12 Hát ha van rá kilátás, hogy átalakuljon a távkapcsolat, és mondjuk nem 2 év, hanem max fél, akkor esetleg.

De nem vagyok már fiatal, hogy várjak a csodára.

Ha meg eleve a távolság miatt esély sincs rá, akkor biztos nem.

#11 voltam.

dec. 31. 11:14
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Hosszútávon nem fog működni.

22/F

dec. 31. 12:03
 15/24 anonim ***** válasza:
80%
Saját tapasztalat, hogy hosszú távon nem működik. Vagy összeköltözés vagy szakítás lehet/lesz a vége. f.
dec. 31. 12:17
 16/24 anonim ***** válasza:
80%
Kor, és nem
dec. 31. 12:22
 17/24 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező sem írta a nemét, de elvárja hogy hozzászólók írjuk!!!!

34/Férfi

Vagy nő

dec. 31. 12:32
 18/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat, férfi vagyok 29
dec. 31. 12:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Volt, hogy budapestiként megismerkedtem egy kaposvári fickóval, aki erőltette a dolgot és esküdözött égre-földre, hogy ha úgy alakul, neki egyáltalán nem okozna gondot kiszakadni a komfortzónából és örömmel költözne hozzám Budapestre (saját lakásom van, ő az anyja lakásában élt). Természetesen mikor a költözésre került volna a sor, már nem volt olyan bátor, elcsesztem egy évet az életemből. Már egyáltalán nem bánom, mert utána megtaláltam azt az embert, aki sokkal jobban illik hozzám.
dec. 31. 13:04
 20/24 anonim válasza:

Ha csak időszakos akkor működhet. Távkapcsolatba nem menne bele akárki csak ha tényleg fontos neki a másik, akkor miért csalna meg? Férfiak azok akik általában nem bírnak magukkal

25,nő

dec. 31. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!